Skip to main content
search
Expertisegebied

Data strategie

Sinds onze oprichting in 2002 zijn we actief met het toepassen van data science op uiteenlopende optimalisatie vraagstukken: het voorspellen van klantgedrag met bijv. churn modellen, effectievere marketing door intelligente targeting en segmentatie, resource allocatie van productielijnen in een productie omgeving, kanaalmigratie door consumenten voorspellen en meten, attributievraagstukken, procesverbetering door middel van proces mining. Om maar een paar voorbeelden te noemen.

Duurzaam waarde halen uit data met de juiste organisatie inrichting

Wat kunnen we allemaal met onze data?
Hoe kunnen we data waarde laten hebben?
Hoe krijgen we de organisatie mee? En worgen we dat het echt gaat werken op alle organisatie aspecten – van data infrastructuur tot mens en competentie.

We realiseren duurzame waarde met data. Door inzichtelijk te maken waar je met data waarde toevoegt. Nu én in de toekomst.

We ontwikkelen een heldere datastrategievoor doelgerichte inzet van data en analytics binnen marketing, operations, HR en voor new business.

We helpen bij het inrichten van een datagedreven organisatie en cultuur om duurzaam waarde uit data te realiseren.

Benieuwd hoe datagedreven jouw organisatie is?

Doe de scan Datagedreven werken

Benieuwd hoe datagedreven jouw organisatie is? Doe dan de scan Datagedreven werken en kijk waar jouw organisatie staat en aandacht aan moet besteden om te groeien in datagedreven werken.

Richting bepalen met Target to Data

We helpen de juiste koers te bepalen met onze Target to Data aanpak waarin organisatie doelen leidend zijn voor de manier waarop data ingezet wordt

Inrichting met oog voor balans in groei naar de lerende organisatie

We laten zien hoe je doelen bereikt met vaardige mensen, de juiste organisatie structuur en cultuur voor een lerende organisatie, effectieve inrichting van processen en de ondersteunende technologie (data en marketing automation) die daarvoor nodig is.
We hebben daarvoor beproefde methoden ontwikkeld die helpen om deze groei gebalanceerd te laten plaatsvinden en die alle organisatie aspecten afdekt

Denken en doen met korte termijn resultaat

We hanteren een aanpak die denk en doen combineert. Waarbij we de combinatie maken van tastbare resultaten en de realisatie van een gedegen fundament. We werken vanuit onze expertise samen met de organisatie aan concrete stappen. En waken er voor om naast fundamentele zaken ook concrete use cases of projecten met zichtbaar resultaat uit te voeren. Voor de juiste energie om de verandering te voeden en organisatie doelen te halen.

Onze tevreden klanten

We doen data strategie-, inrichting- en verander-trajecten voor en samen met een indrukwekkende set van klanten zoals Argenta, Volksbank, Artsen zonder Grenzen en vele anderen.

Data strategie voor je laten werken – Wat mag je verwachten

We hanteren een aanpak die denk en doen combineert. Waarbij we de combinatie maken van tastbare resultaten en de realisatie van een gedegen fundament. We werken vanuit onze expertise samen met de organisatie aan concrete stappen. En waken er voor om naast fundamentele zaken ook concrete use cases of projecten met zichtbaar resultaat uit te voeren. Voor de juiste energie om de verandering te voeden en organisatie doelen te halen.

Duidelijk richting met Target to Data model – een heldere datastrategie
Concrete stappen naar een datagedreven organisatie die doelen haalt
Gebalanceerde verandering verandering naar datagedreven werken en de juiste inrichting van de organisatie. Met oog voor korte termijn resultaat en het juiste fundament.
Bewezen aanpak met brede ervaring in uiteenlopende branches en groeifases van organisaties
Ervaren professionals met oog en oor voor de organisatie.
Principal Consultant

Peter Reddering

+31 6 50 60 50 01
p.reddering@cmotions.nl

Wil je meer weten?

Plan een afspraak in met een van onze collega’s, en kom meer te weten.

Afspraak inplannen

Ontdek meer expertisegebieden

Data Science & AI

Cmotions blinkt uit in het leveren van impactvolle data science en AI-oplossingen sinds 2002 en stimuleert groei en innovatie door samenwerking en deskundige training.

Data Management

Effectief data management is de basis van een datagedreven bedrijf en maakt van data een economische bedrijfsmiddel.

Plan direct een afspraak in of ontdek nog meer

Plan een afspraak in met een van onze experts

Data omzetten in actie: ons team van data experts staat klaar om met jouw data aan de slag te gaan en deze te verzilveren.

Ontdek onze innovatieve data-oplossingen

Onze verhalen zijn meer dan alleen casestudy’s en tonen onze expertise.

Raak geïnspireerd door de kracht van data

Ontdek ons testcentrum en direct inzetbare data-oplossingen.

Close Menu