Skip to main content
search
The Digital Neighborhood

Wij zijn onderdeel van The Digital Neighborhood.

Jouw go-to bestemming voor technische expertise.

Part of something bigger

The Digital Neighborhood is een internationale groep van 13 gespecialiseerde IT-bedrijven met diepgaande kennis van de cloud, Microsoft-oplossingen en data. Bij Cmotions weten we als geen ander dat data je kan helpen groeien en ondernemen. En het benutten van die potentie is onze specialiteit. Onze experts hebben de kennis en ervaring om de datastromen in jouw organisatie te ontsluiten, analyseren, verrijken en verzilveren. Zo maken we jouw business samen klaar voor de volgende stap. Op zichzelf maken data en technologie je organisatie niet succesvoller. Dat doen mensen: jij, je werknemers, en je partners. En met elkaar creëren we de juiste inzichten waarmee je fact-based beslissingen neemt en een stevig fundament bouwt om vooruit te bewegen. Zo maak je je eigen ambities waar met de focus op een duurzaam resultaat voor de toekomst.

The Digital Neigborhood is een gemeenschap van 13 technologiebedrijven… en er komen er nog steeds bij. We zijn gericht op Microsoft-services en zijn experts op het gebied van data, applicaties, de cloud en business intelligence. Allemaal trots onafhankelijk. Allemaal naadloos met elkaar verbonden. We doen allemaal een beroep op elkaars expertise om jouw digitale potentieel te realiseren. Door sterke, persoonlijke partnerschappen aan te gaan, maken we gebruik van elkaars gespecialiseerde expertise om bedrijven te helpen innovatie te omarmen, digitale ambities te realiseren en een concurrentievoordeel te behouden in een zich steeds verder ontwikkelend landschap.

Maak kennis met onze buren

True is een toonaangevende leverancier van beheerde hostingoplossingen en biedt enkele van de snelste, beste en veiligste digitale oplossingen op de markt. Hun missie is om het potentieel van hun Trueligans, klanten en partners met behulp van digitale technologie te maximaliseren, zodat ze het beste resultaat voor zichzelf en de wereld om hen heen kunnen bereiken.

Meer dan 20 jaar ervaring en expertise stellen hun managed services organisaties in staat om hun webshops, websites en apps sneller te ontwikkelen. Waar komen ze hun bed voor uit? Om de beste prestaties, conversies en continuïteit van digitale diensten te leveren. Ze bieden een breed scala aan diensten aan, waaronder beheerde hosting, beheerde Azure, beheerde Kubernetes en DevOps-services.

Bezoek ze hier

Plan direct een afspraak in of ontdek nog meer

Plan een afspraak in met een van onze experts

Data omzetten in actie: ons team van data experts staat klaar om met jouw data aan de slag te gaan en deze te verzilveren.

Ontdek onze innovatieve data-oplossingen

Onze verhalen zijn meer dan alleen casestudy’s en tonen onze expertise.

Raak geïnspireerd door de kracht van data

Ontdek ons testcentrum en direct inzetbare data-oplossingen.

Close Menu