Skip to main content
search
Talent Program

Op zoek naar toekomstige data professionals voor jouw organisatie?

Het Cmotions Talent Program heeft verschillende kandidaten die bij jou aan de slag kunnen.

Het Cmotions Talent Program Data & Analytics is een uniek programma waarin jonge talenten worden klaargestoomd om als data & analytics professional te starten.

We leiden talenten op, begeleiden hen naar een (vaste) baan en bieden coaching en ondersteuning gedurende het eerste jaar. Op deze manier krijg jij als opdrachtgever een waardevolle specialist in dienst en kan de young professional zich optimaal blijven ontwikkelen.

Aan de slag bij jouw organisatie

Na afloop van het Talent Program kunnen de kandidaten direct binnen jouw organisatie aan de slag. Omdat wij de kandidaten gedurende 7 intensieve weken beter hebben leren kennen, kunnen wij ook selecteren op een goede fit tussen de cultuur van de organisatie en de persoonlijkheid van de kandidaat. Kandidaten doorlopen een normale sollicitatieprocedure. Wij matchen de kandidaten met jouw vacature; jij voert de sollicitatiegesprekken. Ook na de start van de kandidaat blijft Cmotions de kandidaat ondersteunen met behulp van coaching (door een Cmotions buddy) en begeleiding.

Meer dan een traineeship

Door onze ervaring en aantrekkingskracht op dataprofessionals, selecteren wij de beste kandidaten. Ze zijn allemaal WO of HBO opgeleid, met een goede basis in statistiek en methoden en technieken. In een assessment selecteren we het toptalent dat over de juiste combinatie van kennis, ambitie en vaardigheden beschikt. Vervolgens starten de geselecteerde kandidaten met de intensieve en veelzijdige full time opleiding om na 2 maanden een vliegende start te kunnen maken binnen jouw organisatie. Bijvoorbeeld als data analist, database marketeer of BI specialist.

Ervaren specialisten met veel praktijkkennis leiden de kandidaten op. Aan de hand van 7 cases binnen een fictief bedrijf worden zij uitgedaagd om met vakkennis, de inzet van tools en persoonlijke vaardigheden, oplossingen te bieden bij vraagstukken die bij veel organisaties spelen.

Vragen als ‘we hebben best veel data, maar wat kunnen we hiermee en hoe moeten we beginnen?’, ‘hoe zet ik datavisualisatie in om goede rapportages te bouwen?’ of ‘hoe kan ik data inzetten om processen te vereenvoudigen en omzetgroei te stimuleren? Door leren en doen te combineren, worden de kandidaten optimaal voorbereid op een snelle inzetbaarheid bij de opdrachtgever.

Deze functies passen perfect bij de kandidaten

  • Business intelligence specialist
  • Marketing analist
  • Business intelligence analist
  • Data analist
  • Marketing intelligence analist
  • Database marketeer

Maar er zijn meer mogelijkheden! Met ons Talent Program krijgen de kandidaten kennis van verschillende vakgebieden binnen de wereld van data & analytics. Neem contact met ons op en we bespreken wat de mogelijkheden zijn voor jouw organisatie.

Wat zijn de voorwaarden?

De inzet van kandidaten kan via diverse constructies.

  • Na een detacheringsperiode kan de kandidaat kosteloos door de opdrachtgever worden overgenomen.
  • Uurtarief: Wij werken met een uurtarief of een vaste prijs per maand. Dit baseren wij op een 40 urige werkweek gedurende een periode van 12 maanden.
  • Opdrachtgever neemt kandidaat direct in dienst. Overnamefee is bespreekbaar.
  • Opdrachtgevers van Cmotions die een eigen medewerker laten deelnemen aan het 7-weken durende Talent Program, betalen: € 19.995,- voor het gehele opleidingstraject.
Manager Talent Management

Anne-Wil IJzelenberg

+31 6 46 99 32 73
a.ijzelenberg@cmotions.nl

Wil jij meer weten over trainingmogelijkheden (Academy), of ben jij geïnteresseerd in het aannemen van een jonge data professional via ons Talent Program? Neem dan contact op met Anne-Wil, of plan een afspraak in!

+31 6 46 99 32 73
a.ijzelenberg@cmotions.nl

Op zoek naar toekomstige data professionals voor jouw organisatie?

Plan een afspraak in met Anne-Wil en kom meer te weten.

Afspraak inplannen

Plan direct een afspraak in of ontdek nog meer

Plan een afspraak in met een van onze experts

Data omzetten in actie: ons team van data experts staat klaar om met jouw data aan de slag te gaan en deze te verzilveren.

Ontdek onze innovatieve data-oplossingen

Onze verhalen zijn meer dan alleen casestudy’s en tonen onze expertise.

Raak geïnspireerd door de kracht van data

Ontdek ons testcentrum en direct inzetbare data-oplossingen.

Close Menu