Skip to main content
search
Advies

Wil jij waarde uit data halen maar heb je hier de tijd of de mensen niet voor?

We helpen je graag!

Cmotions is jouw partner in data

Onze experts helpen je om kansen te benutten om waarde uit jouw data te halen, in welke fase dan ook. We bieden strategische inzichten en vertalen deze naar een praktische uitvoering. We brengen gezamenlijk de wensen en eisen in kaart. Vervolgens introduceren we je aan een van onze deskundige data experts en talenten. Samen zetten we jouw data om in actie.

Briljante breinen met communicatie skills

Onze data experts zijn zeker niet de minste. Ze hebben ervaring met data strategy, data analytics, data governance, data science, machine learning en business intelligence in verschillende sectoren. Van finance, energie, telecom tot media, retail, zorg en de publieke sector. Wat jouw vraagstuk ook is: Cmotions gaat met jouw data aan de slag.

Onze specialisten staan met hun voeten in de klei en werken samen aan mooie uitdagingen en resultaten. Ze voelen zich snel onderdeel van een team, en tegelijkertijd wordt er van hen verwacht dat ze hun ogen en oren altijd open houden, om observaties met hun opdrachtgever te delen en te adviseren over verbetermogelijkheden.

We kunnen verschillende functies vervullen op junior-, medior- en senior-niveau, voor de functies die jij nodig acht. Deze functies zouden bijvoorbeeld als volgt kunnen zijn:

  • Databasemarketeer
  • BI-specialist
  • Data engineer
  • Data analist
  • Data scientist
  • MI manager / product owner
  • Programmamanager

Plan direct een afspraak in of ontdek nog meer

Plan een afspraak in met een van onze experts

Data omzetten in actie: ons team van data experts staat klaar om met jouw data aan de slag te gaan en deze te verzilveren.

Ontdek onze innovatieve data-oplossingen

Onze verhalen zijn meer dan alleen casestudy’s en tonen onze expertise.

Raak geïnspireerd door de kracht van data

Ontdek ons testcentrum en direct inzetbare data-oplossingen.

Close Menu