Skip to main content
search
Carrière

Carrière @ Cmotions

Je bent geïnteresseerd in een carrière bij Cmotions, fantastisch! Op deze pagina lees je alles over wat wij van jou verwachten en wat jij van ons kunt verwachten.

Ja, ik wil data scientist worden … !

Een loopbaan op het gebied van data science en AI is inspirerend en afwisselend. Binnen Cmotions verwachten we veel van je: je bent analytisch goed, je bent geïnteresseerd in onze opdrachtgevers, je durft je creativiteit aan te spreken en bovendien vind je het belangrijk om positieve impact te hebben bij opdrachtgevers en onze samenleving.

Omdat we veel van je verwachten, willen we graag investeren in jou en in je toekomst. Op welke manier we dat doen, is mede afhankelijk van jouw voorkeuren, van wat bij je past, maar ook van waar je goed in wil zijn. Loopbaanontwikkeling binnen Cmotions is dus 100% maatwerk.

Inhoudelijk een topper worden

Wil je echt een inhoudelijke topper worden op het gebied van data science en AI en methoden en technieken, dan zullen we alles doen om samen met jou die ambitie te realiseren. Dit betekent niet alleen kritisch kijken naar welke opdrachten je gaat doen en bij welke opdrachtgevers, maar ook welke vorm van inhoudelijke verdieping daarbij hoort.

Top consultant worden

Wil je echt een ‘trusted advisor’ worden, dan betekent dat naast inhoudelijke ontwikkeling, ook oog voor de implementatie van data science en AI bij onze opdrachtgevers. Als consultant leren we je hoe impact te hebben bij klanten, hoe weerstand te overwinnen en – met andere woorden – hoe data science bij klanten te laten werken door klanten te begeleiden in het proces van meer data gedreven worden.

Top programma manager worden

Vaak doen we omvangrijke en/of complexe data science programma’s bij opdrachtgevers. Een team aansturen is hierbij van cruciaal belang. Dit kunnen specialisten zijn van ons maar uiteraard ook van de klant. Management skills in combinatie met materiedeskundigheid is hierbij van groot belang. Bij ons kun je je ontwikkelen tot manager van projecten, programma’s en teams in combinatie met de noodzakelijke data science en AI kennis.

We zijn trots op onze collega’s en dat laten we zien door in je te investeren en mee te werken aan jouw toekomst. Binnen Cmotions hebben we de volgende carrière paden: van junior tot principal consultant. Daarnaast hebben we binnen deze functies verschillende rollen.

Uniek traineeship

We bieden binnen Cmotions ook een uniek traineeship. In een kleine klas met veel persoonlijke aandacht leiden we je in 7 weken op tot junior consultant.

Optimale ontwikkeling

Naarmate je je qua niveau ontwikkelt zul je ook aan steeds meer complexe en strategische projecten bij opdrachtgevers werken. Alles voor jouw optimale ontwikkeling!

Jouw interesses

Jouw interesses Als je het bijvoorbeeld leuk vindt om te presenteren of om training te geven, zoeken we ook naar manieren om dit te gebruiken. Daarnaast kijken we ook naar jouw eigen interesses. Wanneer je het bijvoorbeeld leuk vindt om te presenteren of trainingen te geven, dan gaan we ook op zoek op wat voor een manier we dit kunnen inzetten.

Plan direct een afspraak in of ontdek nog meer

Schrijf je in voor de volgende editie van ons Talent Program!

Met ons Talent Program leiden we jou binnen 7 weken op tot een dataspecialist.

Werken bij Cmotions

Wij vinden het belangrijk om te investeren in onze collega’s, om zo hun ontwikkeling te garanderen en hun toekomst vorm te geven. Lees hoe wij dat aanpakken.

Het leven bij Cmotions

Reken maar op maandelijks leuke & gezellige uitjes, behulpzame collega’s, een plek waar je de ruimte krijgt om te experimenteren en te ontwikkelen, en de flexibilitieit om vanuit huis te werken

Close Menu