Skip to main content
search
Werken bij

Leven bij Cmotions

Niet alleen de standaard vrijmibo’s. Bij Cmotions kun je rekenen op maandelijks leuke & gezellige uitjes, betrokken collega’s die je altijd willen helpen en een plek waar je de ruimte krijgt om te experimenteren en te ontwikkelen.

Verbinding & plezier

Bij Cmotions geloven we erin dat je goed werk levert als je verbinding en plezier ervaart.

Als data- consultancy vinden we het niet alleen leuk om mooie projecten bij opdrachtgevers te doen, maar is het ook belangrijk dat je je kennis en passie kan delen met collega’s. Een aantal van dit soort initiatieven:

Initiatieven

The Analytics Lab

ook wel de nerdy, edgy playground oftewel: “where the real magic happens”. Data scientists zetten hun kennis & kunde in om te werken aan wat ze dan ook maar verzinnen: een koffieautomaat met gezichtsherkenning of een Power BI escape room. De mogelijkheden zijn eindeloos.

Initiatieven

Cmotions Interest Area’s (CIA)

Cmotions Interest Areas (CIA) zijn groepen van gelijkgezinde consultants die een passie delen voor een specifiek gebied binnen de wereld van data. Deze interessegebieden zijn divers en omvatten een breed scala aan specialismen, van data science en kunstmatige intelligentie tot datastrategie. Het doel is eenvoudig: een platform creëren waar onze talentvolle professionals samen kunnen komen, kunnen sparren met collega’s die dezelfde passie delen en gezamenlijk innovatieve ideeën kunnen uitdenken en uitvoeren.

Initiatieven

TGIF

een vrijdagmiddagborrel maar dan mét inhoud. Er worden cases gepresenteerd, vraagstukken opgelost en heel, heel misschien wordt dat gedaan onder het genot van een biertje.

Initiatieven

Equipo

Dè plek waar je ervoor kunt zorgen dat jouw briljante gedachten worden vastgelegd! Equipo bestaat uit een groep consultants en medewerkers die een passie delen voor hun vakgebied binnen de wereld van data, en die hun kennis willen delen met hun peers. Samen schrijven we artikelen, geven we elkaar feedback en delen we die artikelen met de wereld.

Initiatieven

Persoonlijke coaching

wanneer jij het ook maar wilt en nodig hebt om jouw werkplezier, welzijn en optimale ontwikkeling te garanderen.

Plan direct een afspraak in of ontdek nog meer

Schrijf je in voor de volgende editie van ons Talent Program!

Met ons Talent Program leiden we jou binnen 7 weken op tot een dataspecialist.

Werken bij Cmotions

Wij vinden het belangrijk om te investeren in onze collega’s, om zo hun ontwikkeling te garanderen en hun toekomst vorm te geven. Lees hoe wij dat aanpakken.

Het leven bij Cmotions

Reken maar op maandelijks leuke & gezellige uitjes, behulpzame collega’s, een plek waar je de ruimte krijgt om te experimenteren en te ontwikkelen, en de flexibilitieit om vanuit huis te werken

Close Menu