Skip to main content
search

Projecten en partnerships

Heb je meerdere dataprojecten en weet je niet zeker waar je moet beginnen? Met een partnership kunnen we jouw uitdagingen oplossen met onze langetermijn ondersteuning.

Data & analytics as a service

Cmotions Blue is de projectgestuurde organisatie van Cmotions. Dit betekent dat wij op abonnementsbasis onze diensten aanbieden om jouw data binnen de organisatie of jouw huidige data-omgeving continu te blijven verbeteren.

Quartz

Gericht op het soepel laten werken van uw dataproducten. Ons team zorgt voor continue monitoring om eventuele problemen te identificeren en op te lossen voordat je het in de gaten hebt. We bieden snelle oplossingen voor bugs om de stabiliteit van je omgeving te garanderen en we zijn slechts één telefoontje verwijderd van technische ondersteuning, het beantwoorden van je vragen en het bieden van uitgebreide begeleiding.

Turquoise

Dit is jouw oplossing voor continue ontwikkeling van uw datafundament. We integreren nieuwe tabellen uit bestaande databronnen, waardoor jouw analysepotentieel wordt vergroot. Kostenverlaging en prestatieoptimalisatie maken ook deel uit van de service.

Aquamarine

We implementeren, verbeteren en passen bedrijfsregels aan om bedrijfsbrede definities weer te geven. Met dashboard verbeteringen wordt een verbeterde datavisualisatie en rapportage ervaring gerealiseerd. Ook creëren we een bedrijfsbreed datamodel en datawoordenboek.

Topaz

Een volledig analyseverbeteringstraject, van het integreren van nieuwe databronnen tot het beheren van volledige datapijplijnen en het maken van geavanceerde dashboards. We fungeren als proactieve sparringspartner en gaan met uw team in discussie over datagedreven besluitvorming.

Sapphire

Werk samen met ons aan een strategisch partnership op het gebied van data om uw data roadmap en strategische doelen te definiëren en te realiseren. We hebben kant-en-klare trainingsprogramma’s over data-engineering, datavisualisatie, data science en nog veel meer. Onze expertise op het gebied van data science strekt zich uit tot het ontwikkelen en toepassen van modellen voor machine learning in bestaande bedrijfsprocessen. Er wordt ook advies gegeven over data governance, data security en data management.

Cmotions Blue

Abonnementen

Abonnementen zijn gericht op het continu ondersteunen van een organisatie met hun databehoeften, voor een langere periode. We reserveren vooraf tijd op basis van het niveau dat je kiest, wat een continue ontwikkeling van jouw datagedreven organisatie garandeert. De benodigde expertise wordt op basis van de vraag in- en uitgewisseld, zodat alle aspecten van de datawaardeketen worden verbeterd. Er zijn verschillende niveaus, elk met hun eigen, individuele aanbod. Lagere niveaus zijn gericht op het monitoren, ondersteunen en het maken van kleine veranderingen, terwijl hogere niveaus zich focussen op het ontwikkelen van dashboard, data science en strategische begeleiding.

Quartz

+ Monitoring en ondersteuning
4 uur / maand

Turquoise

+ Monitoring en ondersteuning + Toevoegen en verbeteren van de datapijplijn
8 uur / maand

Aquamarine

+ Monitoring en ondersteuning + Toevoegen en verbeteren van de datapijplijn + Toevoegen aan en verbeteren van de bedrijfswaarde
16 uur / maand

Topaz

+ Monitoring en ondersteuning + Toevoegen en verbeteren van de datapijplijn + Toevoegen aan en verbeteren van de bedrijfswaarde + Complete analytische partner
40 uur / maand

Sapphire

+ Monitoring en ondersteuning + Toevoegen en verbeteren van de datapijplijn + Toevoegen aan en verbeteren van de bedrijfswaarde + Complete analytische partner + Strategische datapartner
80 uur / maand

Projecten

Cmotions biedt een gespecialiseerde service die gericht is op het leveren van substantiële waarde op korte termijn. Projecten omvatten vaste scopes, die voor- of na een grondige bedrijfs- en informatieanalyse worden vastgesteld. Er wordt een toegewijd team met de benodigde expertise gereserveerd, zodat het project op tijd en met de juiste kwaliteit wordt afgerond. De prijs is vast en wordt bepaald op basis van factoren zoals snelheid, complexiteit en de benodigde resources. Dit biedt transparantie en voorspelbaarheid voor klanten die op zoek zijn naar oplossingen zoals dataplatforms, dashboards of modellen voor machine learning.

Dataplatform

Compleet dataplatform voor gebruik door een analytisch team.
1 maand

Dashboarding

Een managementdashboard voor datagedreven besluitvorming.
3 weken

Machine Learning

De kans voorspellen dat klanten zullen vertrekken (churn)
1,5 maanden

Data Science

Directe inschatting van de kans op fraude wanneer een klant een verzekeringsclaim indient
3 maanden

Artificial Intelligence (AI)

Besparen op personeelskosten door HR-vragen door te sturen naar een chatbot
2 maanden
Principal consultant

Thijs van der Velden

+31 (0)6 12 39 74 18
t.v.d.velden@cmotions.nl

Kampt jouw organisatie met data-uitdagingen? Cmotions Blue kan jou helpen met een projectmatige aanpak, of een partnership. Neem contact op met Thijs voor alle mogelijkheden.

+31 (0)6 12 39 74 18
t.v.d.velden@cmotions.nl

Hoe kunnen wij jouw organisatie helpen?

Plan een afspraak in met Thijs en krijg grip op jouw data-uitdagingen.

Een afspraak inplannen

Plan direct een afspraak in of ontdek nog meer

Plan een afspraak in met een van onze experts

Data omzetten in actie: ons team van data experts staat klaar om met jouw data aan de slag te gaan en deze te verzilveren.

Ontdek onze innovatieve data-oplossingen

Onze verhalen zijn meer dan alleen casestudy’s en tonen onze expertise.

Raak geïnspireerd door de kracht van data

Ontdek ons testcentrum en direct inzetbare data-oplossingen.

Close Menu