Skip to main content
search
Testcentrum en Data Solutions

Business Accelerator

Het is geen geheim dat datagedreven werken je marketingorganisatie veel oplevert. Toch ervaren veel organisaties hordes bij datagedreven werken, omdat ze het datavraagstuk erg groot maken. Met de Business Accelerator doen we het omgekeerde. Binnen drie maanden versnellen we op één concrete marketingdoelstelling met behulp van je huidige data en systemen.

Data, data, data

Veel organisaties begrijpen het belang van datagedreven werken, maar ervaren hordes. Denk aan de vaak lange implementatietrajecten van nieuwe systemen. En soms zijn het juiste systemen al aanwezig, maar levert het nog niet de gehoopte marketingresultaten op.

Vaak komt dit doordat datagedreven werken wordt behandeld als doel op zich. En dat is het natuurlijk niet. Data is een (erg bruikbaar) middel om marketingdoelstellingen te halen. Daarom kun je het beste je huidige situatie als startpunt nemen en vanuit daar stukje bij beetje optimaliseren.

We laten je zien hoe je data in kunt zetten om je bedrijfsdoelstellingen te behalen door een klein vraagstuk los te trekken uit het grote geheel en stapsgewijs toe te werken naar het gewenste resultaat. Snel en effectief. Hoe doen we dat? Met onze Business Accelerator.

Business accelerator in a day

In de workshop ‘Business Accelerator in a Day’ maak je kennis met de Business Accelerator. Een inspiratievolle dag om tot nieuwe ideeën en inzichten te komen. In een aantal pressure-cooker opdrachten spar je met andere deelnemers en voer je gezamenlijk opdrachten uit. Zo maak je in korte tijd kennis met de stappen en de energie van de Business Accelerator en wat dit concreet voor jouw organisatie kan opleveren.

Wat is de Business Accelerator?

Met de Business Accelerator werken we gedurende drie maanden aan één concrete marketingdoelstelling, met behulp van data. We nemen je huidige situatie als vertrekpunt en werken met bestaande data en systemen. Dat betekent dat we resultaat halen uit data niet op de lange baan schuiven, in afwachting van grote IT-veranderingen. We doen het nu!

En we doen het samen. We werken in een multidisciplinair team dat bestaat uit professionals uit de klantorganisatie en geleid of ondersteund wordt door een gespecialiseerde consultant van Cmotions. Het resultaat is een datagedreven flow die je structureel helpt om jouw marketing doelstellingen te behalen.

Voordelen van de Business Accelerator

Marketingdoelstellingen behalen

Geen focus op data, maar een focus op het behalen van marketingdoelstellingen.

Direct aan de slag

Nu aan de slag, in plaats van wachten op langdurige en complexe implementatietrajecten.

Direct resultaat

Al binnen drie maanden is het effect van onze inspanningen zichtbaar.

Huidige systemen optimaal benutten

We maken gebruik van je huidige systemen, waardoor je deze beter leert gebruiken.

Medewerkers trainen

Een beter presterend team met verbeterde data & analytics competenties.

Een partner die meewerkt

Geen advies vanaf de zijlijn, maar een partner die met zijn voeten in de klei staat.

Verbeteringen

25

Use Cases

Je kunt de Business Accelerator voor verschillende doeleinden inzetten. En omdat we met 10-25% verbeteren ten opzichte van je huidige resultaten op een bepaald gebied, weet je van tevoren precies of het rendabel is om de Business Accelerator in te zetten.

Hogere conversie van leads naar klanten

Door datagedreven te werk te gaan, kun je beter inspelen op de vragen, wensen en behoeften van toekomstige klanten. Optimaliseer de klantreis voor potentiële klanten, door bijvoorbeeld personalisatie in te zetten of in te spelen op de juiste touchpoints in het beslisproces. Zo verhoog je de conversie: meer leads zullen klant worden.

Meer klanten verleiden tot herhaalaankopen

Door datagedreven te werk te gaan, kun je beter inspelen op de vragen, wensen en behoeften van toekomstige klanten. Optimaliseer de klantreis voor potentiële klanten, door bijvoorbeeld personalisatie in te zetten of in te spelen op de juiste touchpoints in het beslisproces. Zo verhoog je de conversie: meer leads zullen klant worden.

Benut je Marketing technologie beter voor optimaal resultaat

Veel organisaties hebben sterke marketingtechnologie zoals een CRM-systeem tot hun beschikking, maar zetten dit niet optimaal in. Soms omdat de toepassingen te ingewikkeld lijken en soms omdat bepaalde kennis ontbreekt. Hoe dan ook is het zonde om niet alles uit zo’n duur systeem te halen wat erin zit. Vergroot bijvoorbeeld de gemiddelde orderwaarde door de juiste analyses te doen en bepaalde werkstromen te automatiseren.

Fases

1

Define

We beginnen met drie workshops waarin we de vraag, de doelstellingen en de aanpak concretiseren. Na deze workshops heb je een concreet beeld van hetgeen we tijdens de develop fase gaan opleveren en welke commerciële resultaten hieraan verbonden zijn. Deze workshops zijn onderdeel van de Business Accelerator, maar het is mogelijk om na de workshops uit te stappen. De prijs is dan €3.500.
2

Develop

Na de Define fase gaan we daadwerkelijk aan de slag in een multidisciplinair team dat bestaat uit mensen uit de klantorganisatie en geleid of ondersteund wordt door gespecialiseerde consultants van Cmotions. In drie maanden tijd werken we in sprints van twee weken naar een tastbaar resultaat.
3

Deliver

Tenslotte leveren we het resultaat zoals afgesproken in de Define fase. Maar eigenlijk heb je er veel meer aan overgehouden, namelijk een blauwdruk voor het aanpakken van andere data gerelateerde vraagstukken en een scorecard waarin wij je adviseren over de volgende stappen rondom datagedreven werken. Wij bieden twee nazorgmomenten om de situatie enkele maanden na het traject te bespreken.

We bieden de Business Accelerator aan voor een vaste prijs van €19.500.

Plan direct een afspraak in of ontdek nog meer

Plan een afspraak in met een van onze experts

Data omzetten in actie: ons team van data experts staat klaar om met jouw data aan de slag te gaan en deze te verzilveren.

Ontdek onze innovatieve data-oplossingen

Onze verhalen zijn meer dan alleen casestudy’s en tonen onze expertise.

Raak geïnspireerd door de kracht van data

Ontdek ons testcentrum en direct inzetbare data-oplossingen.

Close Menu