Cmotions Academy

Maatwerk opleidingen

Ben jij op zoek naar een maatwerk oplossing voor jouw organisatie? Wat het businessvraagstuk ook is, met een breed scala van trainingen bieden we een passend programma aan van meerdere modules en begeleiding in de praktijk. Wij maken hierbij desgewenst gebruik van domein- en organisatie specifieke vraagstukken, opdrachten en data.  Op deze manier is jouw team klaar voor welke data-uitdaging dan ook.

Leerdoelen

Hoewel de exacte leerdoelen natuurlijk afhangen van het specifieke organisatie vraagstuk, streven wij er met een maatwerk opleiding altijd naar om kandidaten:

  • Tot ambassadeur te maken van data gedreven werken
  • Op een uitstekende manier te laten communiceren met de business
  • Vragen op een goede manier te kunnen vertalen naar analyses/modellen/dashboard/data oplossingen
  • Data oplossingen van hoge kwaliteit te kunnen laten leveren
  • Meer waarde uit data te laten halen
  • Technische skills naar een hoger niveau te tillen

Doelgroep

Deze training is bedoeld voor iedereen die het data gedreven werken binnen haar afdeling of organisatie naar een hoger niveau wilt tillen.

Inschrijven

Voor een maatwerk opleiding, is altijd een vrijblijvend en persoonlijk gesprek nodig, op basis waarvan wij een passend voorstel kunnen doen. Vervolgens bespreken we samen het voorstel en kijken of er nog aanpassingen gedaan moeten worden, alvorens een akkoord op het voorstel gegeven wordt, of wellicht besloten wordt niet met elkaar verder te gaan.

Programma

Dit is natuurlijk geheel afhankelijk van de organisatiewensen, maar hieronder zijn ter inspiratie twee curriculums te vinden van maatwerk programma’s die we bij twee verschillende klanten uitgevoerd hebben:

Programma 1 (6 maanden)

Programma 2 (6 maanden)

Zoals te zien in de voorbeelden is het scala aan trainingen behoorlijk gevarieerd. Er zijn echter nog veel meer trainingen, onderwerpen en samenstellingen te vinden. Als je behoefte hebt aan een uniek opleidingsprogramma, neem dan vooral even contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Datum en locatie

Datum

In samenspraak

Locatie

Op locatie van Cmotions in Bunnik, of op locatie van de eigen organisatie. Voor enkele trainingen zijn ook online trainingen mogelijk.

Kosten

Geheel afhankelijk van het type en het aantal trainingen. Na een intake ontvang je altijd eerst een vrijblijvend voorstel en kostenindicatie.

Contactpersoon

Lead Academy

Anne-Wil

+31 6 46 99 32 73
a.ijzelenberg@cmotions.nl

Plan een afspraak in met Anne-Wil en ontdek alles over onze trainingen, Academy en/of Talent Program.

+31 6 46 99 32 73
a.ijzelenberg@cmotions.nl

Een afspraak inplannen

Gerelateerde trainingen