Skip to main content
search
Expertisegebied

Data Science & AI

Sinds onze oprichting in 2002 zijn we actief met het toepassen van data science op uiteenlopende optimalisatie vraagstukken: het voorspellen van klantgedrag met bijv. churn modellen, effectievere marketing door intelligente targeting en segmentatie, resource allocatie van productielijnen in een productie omgeving, kanaalmigratie door consumenten voorspellen en meten, attributievraagstukken, procesverbetering door middel van proces mining. Om maar een paar voorbeelden te noemen.

De rode draad in al deze activiteiten is de vraag welke kennis uit de data te halen is en dat op zo’n manier dat het doelgericht mogelijk is een verbetering of een innovatie re realiseren.

Data science is daarmee een creatief proces met data, statistiek, technologie, kennis en kunde in een ragfijn samenspel.

Wij beheersen dit proces als geen ander.

Met meer dan 20 jaar ervaring hebben we bij Cmotions een solide staat van dienst opgebouwd in het veld van Data Science en AI. Door de jaren heen hebben we zo veel nieuwe en bestaande opdrachtgevers geholpen slimmer te kunnen ondernemen.

Bij Cmotions werken we niet voor jouw organisatie, maar samen met jou en jouw team.

Onze betrokkenheid gaat verder dan alleen het leveren van oplossingen. We zorgen ervoor dat de door ons geïmplementeerde oplossingen gebruikt worden en een blijvende impact hebben op uw organisatie. Dit doen we onder andere door data scientists op te leiden en op specifieke domeinen te trainen.

Bij Cmotions zijn we er trots op dat we meer zijn dan alleen een consultancybedrijf.

We zijn uw strategische partner in data science, analytics en AI. We adviseren, programmeren en doceren op gebied van data science en AI. Neem vandaag nog contact met ons op om te ontdekken hoe we samen kunnen werken aan de groei en innovatie van uw organisatie. We staan klaar om uw vragen te beantwoorden en uw ambitie te realiseren.

  • Specialistische kennis
  • Maatwerk oplossingen
  • Samenwerken met impact
  • Bewezen trackrecord
  • Verantwoord datagebruik

Ontdek meer expertisegebieden

Data Management

Effectief data management is de basis van een datagedreven bedrijf en maakt van data een economische bedrijfsmiddel.

Data Strategie

Optimaliseer jouw datastrategie en word datagedreven. Doe onze gratis datascan en ontdek hoe datavolwassen jouw organisatie is.

Plan direct een afspraak in of ontdek nog meer

Plan een afspraak in met een van onze experts

Data omzetten in actie: ons team van data experts staat klaar om met jouw data aan de slag te gaan en deze te verzilveren.

Ontdek onze innovatieve data-oplossingen

Onze verhalen zijn meer dan alleen casestudy’s en tonen onze expertise.

Raak geïnspireerd door de kracht van data

Ontdek ons testcentrum en direct inzetbare data-oplossingen.

Close Menu