Workshop “Business Accelerator in a day”

In de ééndaagse workshop ‘Business Accelerator in a Day’ maak je kennis met de Business Accelerator. Een inspiratievolle dag voor beslissers die de pijn ervaren van niet-vervulde beloften van data op marketinggebied. In een aantal pressure-cooker opdrachten spar je met andere deelnemers en voer je gezamenlijk opdrachten uit. Zo maak je in korte tijd kennis met de stappen en de energie van de Business Accelerator en wat dit concreet voor jouw organisatie kan opleveren: een datagedreven flow die structureel helpt om jouw marketingdoelstellingen te behalen. Daarbij neem je gegarandeerd een backlog vol goede ideeën mee naar huis om direct mee aan de slag te gaan.

Schrijf je tijdelijk gratis in


 

Iets voor jou?

Deze workshop in Bunnik is vooral bedoeld voor beslissers die de pijn ervaren van niet-vervulde beloften van data op marketinggebied. Bijvoorbeeld (online) marketingmanagers die willen versnellen op marketingdoelstellingen, CRM managers die een volgende slag willen maken in hun datastrategie en Customer Experience managers die de relevantie voor klanten wil verbeteren.

Per organisatie is er ruimte voor twee deelnemers, zodat jullie samen kunnen sparren over de situatie van jullie organisatie. Schrijf je vrijblijvend in. Wij nemen telefonisch contact met je op om jouw inschrijving en specifieke situatie te bespreken.

Schrijf je direct in voor workshop "Business Accelerator in a day"    Beschikbare data van workshop "Business Accelerator in a day":

    28 september van 9:00-16:00 uur in Bunnikzet mij op de wachtlijst voor een ander moment


    Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

    Mis nooit meer iets op het gebied van advanced analytics, data science en de toepassing daarvan binnen organisaties!