Welcome to your future event: Cmotions en VU Business Analytics studenten komen samen: 24 januari 2019

6 februari 2019

Cmotions is altijd op zoek naar talentvolle en gedreven collega’s en wij bieden graag kansen aan talentvolle starters op de arbeidsmarkt. Op donderdag 24 januari 2019 werd het jaarlijkse Welcome to your future event georganiseerd voor Business Analytics studenten van de Vrije universiteit van Amsterdam, waar wij de kans kregen om Cmotions te presenteren. Een zaal vol met business analytics studenten en ook een zaal vol met talentvolle starters op de arbeidsmarkt!

De studie Business Analytics is een unieke combinatie van wiskunde, bedrijfskunde en informatica. Het Welcome To Your Future event wordt georganiseerd door Study Association Business Analytics van de VU en brengt business analytics studenten en het bedrijfsleven samen. Dit is een laagdrempelige manier voor studenten om een beter beeld te krijgen waar ze later kunnen gaan werken en wat de praktische toepassingen zijn van wat ze leren tijdens de studie. Cmotions was één van de bedrijven die zich presenteerde aan de nieuwsgierige studenten.

 

Over Cmotions

Middels een korte presentatie hebben we een inkijk gegeven in wat voor bedrijf wij zijn, wat voor werkzaamheden we doen, hoe een gemiddelde werkweek eruit kan zien en hoe leuk wij het vinden om te werken bij Cmotions. Met praktische voorbeelden hebben we de studenten inzicht gegeven in wat voor soort projecten we doen in het veld van data & analytics en hoe zij de kennis die zij nu opdoen tijdens de studie zouden kunnen inzetten in het bedrijfsleven.

 

Job market

Nadat meerdere werkgevers zich hadden gepresenteerd, was het tijd voor de ‘job market’. In een informele setting was er gelegenheid om onder het genot van een hapje en een drankje nader kennis te maken met de studenten. Een toegankelijke manier voor de studenten om gericht vragen te stellen over werk, werksfeer en de mogelijkheden bij Cmotions. De tweedejaars waren vooral nieuwsgierig naar de mogelijkheden voor een stage bij Cmotions en de masterstudenten waar vooral opzoek naar mogelijke werkgevers. De Talent Academy folders waren dan ook zeker in trek onder de studenten. Voor ons was het dan ook leuk om enthousiaste reacties en vragen te krijgen over Cmotions, ons vakgebied en onze ambities.

Lees hier verder over werken bij Cmotions en bekijk onze openstaande vacatures.

Laatste nieuws

Prinses Peach gered uit de klauwen van Bowser op de Super Mario Hackathon

4 mei 2023

Op 21 april 2023 hielden we een heroïsche hackathon waarbij 10 teams van KPN, Rabobank, DPG,... lees meer

Rondetafelsessie – donderdagochtend 25 mei

16 januari 2023

Culture eats data strategy for breakfast​ Bedrijven die erkennen dat ze met de inzet van data... lees meer

Nachos Hackathon 2022

7 september 2022

Heb je het al gehoord? Er is weer een crisis op komst: Nederland dreigt een nacho... lees meer

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Mis nooit meer iets op het gebied van advanced analytics, data science en de toepassing daarvan binnen organisaties!