Vacature: Senior Business Consultant

Wil je als consultant actief betrokken zijn bij het realiseren van klantambities op tactisch en strategisch niveau en wil je onderdeel uitmaken van onze ambitieuze en groeiende organisatie? Bekijk dan deze vacature!

 

Onze organisatie

Cmotions is als adviesbureau gespecialiseerd in het toepassen van advanced analytics en data science op marketing en business vraagstukken van onze opdrachtgevers. Wij ontwikkelen data gedreven business strategieën voor onze opdrachtgevers, maar ook ondersteunen wij hen bij het realiseren of verder optimaliseren van een bestaande strategie. Bij ons werken zo’n 65 gedreven consultants aan diverse hoogwaardige projecten bij en met onze opdrachtgevers, vaak in teamverband met andere Cmotions collega’s. Enkele voorbeelden:

Kijk op onze website voor meer voorbeelden, bijvoorbeeld bij de overheid en in de gezondheidszorg.

 

Functie omschrijving

Als senior business consultant heb je een zeer afwisselende functie. Het betreft een stevige en uitdagende rol waarbij je actief betrokken bent bij het realiseren van klantambities op tactisch en strategisch niveau. Je vervult een kritische rol als het gaat om het vaststellen en realiseren van de business doelstellingen van onze opdrachtgevers. Je wordt gezien als volwaardig sparringpartner en senior programma manager voor directies en management teams.

 

Functie eisen

 

Werken bij Cmotions betekent

Een uitdagend carrièreperspectief
Werken bij Cmotions betekent dat je voor uiteenlopende opdrachtgevers, top 500 bedrijven zowel profit als non-profit, werkzaamheden zult uitvoeren. Hierbij houden wij rekening met type opdrachtgever, type opdracht, locatie van de opdracht en jouw persoonlijke ambities en situatie. Bekijk hier een aantal voorbeelden van onze opdrachtgevers.

Goede arbeidsvoorwaarden
Goede en marktconforme arbeidsvoorwaarden beschouwen wij als een basis hygiëne van een werkgever. Een goede work/life balans vinden wij erg belangrijk. Zo maken we een sabbatical leave mogelijk en zijn we voorstander van flexibel werken.

Jezelf ontwikkelen
Wat wij bovenal bieden is een omgeving waarin je je verder kunt ontwikkelen, met het maken van fouten dat daarbij hoort. Je hebt de vrijheid om naar eigen inzicht te werken en je kunt beroep doen op al je andere collega’s voor de nodige ondersteuning of reflectie.

Lees eventueel verder over Werken bij Cmotions.

 

Solliciteren

Ben je na het lezen van deze vacature enthousiast geworden? Dan ontvangen we graag jouw sollicitatie. Voor vragen of meer informatie over onze organisatie en de functie kun je contact opnemen met Kees Groenewoud via onderstaande contactgegevens.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Mis nooit meer iets op het gebied van advanced analytics, data science en de toepassing daarvan binnen organisaties!