Vacature: Management Assistent

Ben jij de zelfstandige management assistent bij Cmotions? Wij zoeken een nieuwe collega voor ons kantoor in Amersfoort!

 

Over Cmotions

Wij zijn een groeiend adviesbureau op het gebied van data analytics, data science en de toepassing daarvan binnen profit en non-profit organisaties. Naast deze dienstverlening zijn we actief op meer gebieden zoals werving en selectie, interim management en opleidingen. Alles wat we doen heeft te maken met analytics en data science. De afgelopen 17 jaar hebben we daarmee een marktleidende positie weten op te bouwen. Wat ons onderscheidt is kwaliteit en vakkundigheid. Onze collega’s zijn stuk voor stuk gedreven, enthousiaste, hoogopgeleide vakmensen! Plezier in ons werk vinden we belangrijk, maar ook plezier met elkaar.

 

Functie

Als management assistent ben je een belangrijke schakel in ons jonge en hechte team. Je ondersteunt collega’s bij hun werkzaamheden in de breedste zin van het woord en zorgt dat alles vlekkeloos verloopt. Je hebt de vrijheid om werkzaamheden zelf op te pakken, waardoor geen dag hetzelfde is. Is dit op jouw lijf geschreven? Dan zoeken wij jou! Je werkzaamheden bestaan uit:

 

Functie eisen

 

Wat bieden wij jou

 

Interesse?

Spreekt deze vacature je enorm aan? Stuur dan je CV naar ons toe. Wil je eerst meer weten? Bel dan naar ons kantoor via 033-2582830. Nodigen wij je uit voor een eerste kennismakingsgesprek dan zal dit zijn via Skype/Hangout.

Contact

Wil je meer weten over dit onderwerp? Neem dan contact op met Marion Mook via onderstaande contactgegevens.

Marion Mook, Assistent HR & Administratie

+31 6 83 67 90 85

vacature@cmotions.nl

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Mis nooit meer iets op het gebied van advanced analytics, data science en de toepassing daarvan binnen organisaties!