Vacature: Consultant Data Scientist

Zet jij graag je tanden in analytische vraagstukken in complexe datalandschappen en wil je je hierin in snel tempo ontwikkelen? Heb jij praktijkervaring in marketing intelligence, data science, of artificial intelligence? Of heb je een achtergrond in computer science, wiskunde, marketing science, econometrie of een andere studie met een specialisatie in statistische methoden en technieken? Bekijk dan deze vacature!

 

Onze organisatie

Cmotions is als adviesbureau gespecialiseerd in het toepassen van advanced analytics en data science op marketing en business vraagstukken van onze opdrachtgevers. Wij ontwikkelen data gedreven business strategieën voor onze opdrachtgevers, maar ook ondersteunen wij hen bij het realiseren of verder optimaliseren van een bestaande strategie. Bij ons werken zo’n 65 gedreven consultants aan diverse hoogwaardige projecten met en bij onze opdrachtgevers, vaak in teamverband met andere Cmotions collega’s. Enkele voorbeelden:

Kijk op onze website voor meer voorbeelden, bijvoorbeeld bij de overheid en in de gezondheidszorg.

 

Functie eisen

 

Werken bij Cmotions betekent

Een uitdagend carrièreperspectief
Werken bij Cmotions betekent dat je voor uiteenlopende opdrachtgevers, top 500 bedrijven zowel profit als non-profit, werkzaamheden zult uitvoeren. Hierbij houden wij rekening met type opdrachtgever, type opdracht, locatie van de opdracht en jouw persoonlijke ambities en situatie. Bekijk hier een aantal voorbeelden van onze opdrachtgevers.

Goede arbeidsvoorwaarden
Goede en marktconforme arbeidsvoorwaarden beschouwen wij als een basis hygiëne van een werkgever. Een goede work/life balans vinden wij erg belangrijk. Zo maken we een sabbatical leave mogelijk en zijn we voorstander van flexibel werken.

Begeleiding en ontwikkeling
Wij hechten veel waarde aan persoonlijke aandacht en begeleiding. Naast praktische werkwijzers die je helpen bij het structureren en monitoren van je opdrachten, bieden wij een vaste mentor en trainingen aan zodat je je vakinhoudelijk en op het gebied van adviesvaardigheden verder kunt ontplooien.

Wat wij bovenal bieden is een omgeving waarin je kunt leren en ontwikkelen, met het maken van fouten dat daarbij hoort. Je hebt de vrijheid om naar eigen inzicht te werken en je kunt beroep doen op al je andere collega’s voor de nodige ondersteuning of reflectie.

 

Solliciteren

Ben je na het lezen van deze vacature enthousiast geworden? Dan ontvangen we graag jouw sollicitatie. Voor vragen of meer informatie over onze organisatie en de functie kun je contact opnemen met Kees Groenewoud via onderstaande contactgegevens.

Lees eventueel verder over Werken bij Cmotions.

 

Contact

Wil je meer weten over dit onderwerp? Neem dan contact op met Kees Groenewoud via onderstaande contactgegevens.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Mis nooit meer iets op het gebied van advanced analytics, data science en de toepassing daarvan binnen organisaties!