Vacature: Accountmanager

Wil jij graag werken bij een snelgroeiend en dynamisch adviesbureau op het gebied van advanced analytics en data science en opdrachtgevers verder brengen in hun ontwikkeling naar een meer datagestuurde organisatie? Lees dan verder!

Als gevolg van het verbreden van onze markten en diensten, zijn wij per direct op zoek naar een ervaren en enthousiaste accountmanager. Je bent verantwoordelijk voor het acquireren van opdrachten bij zowel nieuwe als bestaande opdrachtgevers. Je vertegenwoordigt het totale dienstenportfolio van Cmotions en hebt contact op management- en directieniveau. Je werkt nauw samen met managers, consultants, accountmanagers en directie om als één team Cmotions te positioneren. Jouw bijdrage bestaat voornamelijk uit het aandragen van duurzame oplossingen door middel van inhoudelijk gedreven adviesgesprekken (consultative selling). Ook ben je in staat om goed en snel de klantvraag te doorgronden. Je moet begrijpen en aanvoelen wat het is om te opereren op management- en directieniveau. Bovendien begrijp je wat het vakgebied van advanced analytics en data science inhoudt.

 

Over Cmotions

Cmotions bestaat uit zo’n 65 gedreven professionals die allemaal werkzaam zijn op het snijvlak van advanced analytics, data science en de toepassing daarvan binnen organisaties. Wij werken veelal in multidisciplinaire teams om zo optimale resultaten te leveren voor onze opdrachtgevers.

Mensen, organisaties, markten, allemaal zijn ze in beweging en continu aan verandering onderhevig. Belangrijk is deze bewegingen te volgen, te verklaren en zo mogelijk te voorspellen. Wij nemen deze ‘Client motions’ als basis voor het vaststellen van een gedragen richting voor verdere ontwikkeling van een organisatie

Wij hebben een open en transparante cultuur waarin we de kwaliteiten van onze collega’s optimaal tot hun recht laten komen. We zijn bovendien nuchter, pragmatisch en gedreven. We houden van een hands-on aanpak.

 

Wat ga je doen

Samen met onze consultants ‘klankbord’ je bij verschillende organisatieonderdelen op C-level (CEO, CFO, CIO, CMO) over strategische en tactische vraagstukken die raakvlakken hebben met data, advanced analytics en data science. Ook draag je onze strategische propositie op dit terrein verder uit.

Je voert de regie over commerciële voorstellen naar opdrachtgevers en werkt deze ook zelf uit. Vaak in overleg met consultants. Vervolgens ben je medeverantwoordelijk voor de inzet van de juiste consultants op de juiste opdrachten.

Je draagt bij aan het opstellen van accountplannen. Daarbij ben je medeverantwoordelijk voor het vaststellen van een heldere klantvisie en -strategie per account en je bewaakt de commerciële acties vanuit onze organisatie richting deze opdrachtgevers.

Je bent onderdeel van het accountmanagementteam en rapporteert aan de directeur Marketing & Sales.

 

Taken en verantwoordelijkheden

 

Functie eisen

 

Wat bieden wij jou

 

Interesse?

Ben je enthousiast geworden over deze vacature? Stuur dan je motivatie en je cv naar ons toe. Onze contactgegevens kun je hieronder vinden. Heb je behoefte aan meer informatie? Neem dan telefonisch contact met ons op.

Lees eventueel meer over Werken bij Cmotions.

Contact

Wil je meer weten over dit onderwerp? Neem dan contact op met Aline van der Steeg - el Farssi of Elmira van der Schee via onderstaande contactgegevens.

Aline van der Steeg – el Farssi, Recruitment Consultant

+31 6 50 20 69 80

a.v.d.steeg@cmotions.nl

Elmira van der Schee, Teamlead en Senior Recruitment Consultant

+31 6 15 34 46 04

e.v.d.schee@cmotions.nl

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Mis nooit meer iets op het gebied van advanced analytics, data science en de toepassing daarvan binnen organisaties!