The Analytics Lab

The Analytics Lab logo wit grijs

Bij Cmotions zijn we altijd bezig met ontwikkelingen op het gebied van data science. Daarom hebben we in 2016 The Analytics Lab opgericht. Daar zoeken we, met onze opdrachtgevers, de grenzen op van de mogelijkheden van data science & AI. We delen graag onze ervaringen en kennis met jullie.

 

TheAnalyticsLab.nl > Publicaties op Cmotions.nl > Specialisme data science & data engineering >

 

Oplossingen & trainingen

Bekijk de oplossingen en trainingen van The Analytics Lab, zoals onder andere:

Vergroot je data science & analytics kennis en mogelijkheden en bekijk onze oplossingen!

Oplossingen >

 

Fun Learning: Hackatons

Tijdens de hackathon worden jij en je teamgenoten uitgedaagd om verschillende soorten analytische spellen op te lossen. Alle spellen zijn verschillend, dus iedereen kan zijn eigen specialiteit gebruiken en van anderen leren. De spellen passen allemaal in het thema en als je ze oplost, kun je verder gaan om je doel te bereiken. Welk doel dit is, hangt af van het thema van de Hackathon, we hebben er meerdere!

Bekijk de Hackathons >

 

Fun Learning: Project Friday zelfrijdende auto’s

Tijdens Project Friday werken de deelnemers in kleine teams samen om met behulp van modelleren een zelfrijdende auto te laten rijden. Om dit te bereiken, krijgt elk team een op Python gebaseerde zelfrijdende auto en een aantal scripts om de prestaties te optimaliseren. Er zijn talloze creatieve manieren om dit te bereiken. Aan het eind van de dag nemen de teams het tegen elkaar op om te zien welke auto het meest succesvol het parcours aflegt. Laat je niet afschrikken door het Python element, het project is zo ontworpen dat slechts één teamdeelnemer basiskennis van Python nodig heeft. Voor teams die in een middag én fun én inhoud willen combineren.

Lees verder over Project Friday >

 

Meetups

The Analytics Lab organiseert regelmatig meetups over data science onderwerpen. Lees meer en blijft op de hoogte via meetup.com.

Meetups.com > Publicaties over meetups >

 

Meer informatie

Wil jij meer informatie of heb je toffe ideeën voor The Analytics Lab en/of wil je graag contact met ons opnemen? Vul ons contactformulier in of bel/mail ons direct! Bekijk onze contactgegevens hieronder.

Vul ons contactformulier in

  Ik meld mij aan voor de nieuwsbrief van Cmotions en geef hierbij toestemming voor deze inschrijving.

  Contact

  Wil je meer weten over dit onderwerp? Neem dan contact op met Jeanine Schoonemann via onderstaande contactgegevens.

  Jeanine Schoonemann, Principal Consultant

  +31 6 55 89 75 12

  j.schoonemann@cmotions.nl

  Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

  Mis nooit meer iets op het gebied van advanced analytics, data science en de toepassing daarvan binnen organisaties!