Skip to main content
search
Testcentrum en Data Solutions

DOTS: Data science Off The Shelf

Ontdek DOTS: het versterken van jouw datagedreven succes

Al onze kennis en ervaring op het gebied van advanced analytics en data science hebben we gebundeld in onze data science producten: DOTS. Het zijn data science producten die we voor jou op de plank hebben liggen. Zo kan ook jouw organisatie gebruikmaken van geavanceerde modellen en technieken om factbased beslissingen te nemen, zonder dat je zelf alle kennis in huis moet hebben. En het allermooiste is? Je hoeft geen data-expert te zijn om aan de slag te gaan!

20

jaar ervaring met data science

Meer dan 20 jaar data science ervaring

Al meer dan 20 jaar werken de data science consultants van Cmotions voor veel verschillende opdrachtgevers. In deze opdrachten zien zij vaak dezelfde uitdagingen terugkomen, denk hierbij aan de behoefte om routinematig werk te automatiseren, maar ook de uitdaging om geavanceerde modellen en technieken te gebruiken voor het verbeteren van de bedrijfsprocessen en de klantervaring.

DOTS: data science producten ontwikkeld door consultants

Al deze kennis en ervaring hebben wij nu gebundeld in onze data science producten: DOTS. Waarin wij gebruikmaken van data analyse om te komen tot direct toepasbare inzichten die je in staat stellen om beslissingen en processen te verbeteren en (semi-)automatiseren. Hiermee stellen we jou in staat om vanuit data waarde te creëren en factbased beslissingen te nemen, ook als je hiervoor zelf niet de expertise in huis hebt.

Simpel en altijd de beschikking over state-of-the-art producten

Onze consultants hebben heel veel plezier in hun werk en in het bijhouden van de trends in hun vakgebied. Dit zorgt ervoor dat jij altijd de beschikking hebt over een state-of-the-art product, zonder dat dit jou enige extra inspanning kost. Wij nemen dit voor je uit handen.
Bovendien maken we gebruik van Privacy by Design en de expertise van True. Net als Cmotions is True ook een The Digital Neighborhood company, gespecialiseerd in hosting en security. Hierdoor kunnen we zonder problemen ook persoonsgegevens verwerken in onze producten.

Meer informatie

Ben je een data scientist die graag ontzorgd wil worden bij bepaalde werkzaamheden? Of werk je binnen een organisatie die zelf niet de mensen en middelen heeft om data science in te zetten? Maar wil je wel gebruikmaken van de toegevoegde waarde van data science? Dan is één van onze DOTS producten misschien wel iets voor jou. Neem gerust contact op.

Plan direct een afspraak in of ontdek nog meer

Plan een afspraak in met een van onze experts

Data omzetten in actie: ons team van data experts staat klaar om met jouw data aan de slag te gaan en deze te verzilveren.

Ontdek onze innovatieve data-oplossingen

Onze verhalen zijn meer dan alleen casestudy’s en tonen onze expertise.

Raak geïnspireerd door de kracht van data

Ontdek ons testcentrum en direct inzetbare data-oplossingen.

Close Menu