Skip to main content
search
Testcentrum en Data Solutions

Data detectives voor een dag

Jouw collega’s spelen de heldhaftige hoofdrol in een spannend avontuur waarin de kracht van data wordt gebruikt om criminele organisaties op te sporen en daarmee de leiders te pakken te krijgen. De leukste kennismaking met data.

Ervaar de transformerende kracht van datagedreven inzichten

Deelnemers krijgen de kans om direct met gegevens te werken, mysteries te ontrafelen en breinbrekende puzzels op te lossen, allemaal binnen een intuïtieve Power BI-interface. Door zelf actief met data aan de slag te gaan, ervaren deelnemers de transformerende kracht die datagedreven inzichten teweeg kunnen brengen.

Voor een dag data detectives

Samen met collega’s vormen ze een team en gaan ze als heuse data detectives criminelen opsporen, door – je raadt het al- data in te zetten. Het spel kan zowel online als op locatie worden gespeeld. De totale sessie duurt zo’n 60 – 90 minuten en wordt begeleid door een of meerdere experts van Cmotions. Binnen een dagdeel ontdekken ze de eindeloze mogelijkheden van datagedreven werken en hoe dit hen in hun dagelijkse werk tijd bespaart en verder helpt.

  • Online of op locatie
  • Va. 4 tot max. 150 deelnemers
  • Voor een prijs op maat, neem contact met ons op
Ontketen de kracht van data en begin aan een onvergetelijk avontuur!

Neem vandaag nog contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Deze meeslepende ervaring is zorgvuldig samengesteld door The Analytics Lab van Cmotions om de ongelooflijke mogelijkheden van data en analyse te laten zien.

Plan direct een afspraak in of ontdek nog meer

Plan een afspraak in met een van onze experts

Data omzetten in actie: ons team van data experts staat klaar om met jouw data aan de slag te gaan en deze te verzilveren.

Ontdek onze innovatieve data-oplossingen

Onze verhalen zijn meer dan alleen casestudy’s en tonen onze expertise.

Raak geïnspireerd door de kracht van data

Ontdek ons testcentrum en direct inzetbare data-oplossingen.

Close Menu