Skip to main content
search
Data Solutions

Data detectives voor een dag

Ontketen de kracht van data binnen jouw organisatie! Wil jij jouw collega’s overtuigen van de waarde van data? Vergroot de data-geletterdheid en transformeer de bedrijfscultuur met ons interactieve spel. Laat jouw collega’s kennismaken met de Data Agency en laat ze de wereld van data ontdekken terwijl ze criminele organisaties ontmaskeren en gerechtigheid brengen.

Ervaar de transformerende kracht van datagedreven inzichten

Een leuke en toegankelijke manier om je collega’s kennis te laten maken met de wereld van data en hen te inspireren om deze kennis toe te passen in hun dagelijkse praktijk. Door actief bezig te zijn met data, ervaren ze de transformerende kracht die data-gedreven inzichten teweeg kunnen brengen.

Het spel kan zowel online als op locatie gespeeld worden. De hele sessie duurt ongeveer 60 tot 90 minuten en wordt begeleid door één of meer experts van Cmotions.

  • Online of op locatie
  • Va. 4 tot max. 150 deelnemers
  • Voor een prijs op maat, neem contact met ons op
Ontketen de kracht van data en begin aan een onvergetelijk avontuur!

Neem vandaag nog contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Deze meeslepende ervaring is zorgvuldig samengesteld door The Analytics Lab van Cmotions om de ongelooflijke mogelijkheden van data en analyse te laten zien.

Plan direct een afspraak in of ontdek nog meer

Plan een afspraak in met een van onze experts

Data omzetten in actie: ons team van data experts staat klaar om met jouw data aan de slag te gaan en deze te verzilveren.

Ontdek onze innovatieve data-oplossingen

Onze verhalen zijn meer dan alleen casestudy’s en tonen onze expertise.

Raak geïnspireerd door de kracht van data

Ontdek ons testcentrum en direct inzetbare data-oplossingen.

Close Menu