Stagiair(e) NLP (speech-to-text)

Voor ons Natural Language Processing (NLP) project zijn wij op zoek naar een stagiair(e) die ons kan helpen met de basis leggen voor een framework dat doormiddel van speech-to-text analyses, teksten classificeert. Door het toepassen van state of the art modellen willen we zowel supervised als unsupervised teksten kunnen classificeren. We zullen dit framework direct in gaan zetten in een product dat we op dit moment aan het ontwikkelen zijn, direct van theorie naar praktijk. Geïnteresseerd? Lees dan hieronder verder en neem contact met ons op!

 

Over Cmotions

Cmotions is als adviesbureau gespecialiseerd in het toepassen van advanced analytics en data science op marketing en business vraagstukken van onze opdrachtgevers. Wij ontwikkelen data gedreven business strategieën voor onze opdrachtgevers, maar ook ondersteunen wij hen bij het realiseren of verder optimaliseren van een bestaande strategie. Bij ons werken zo’n 60 gedreven consultants aan diverse hoogwaardige projecten met en bij onze opdrachtgevers, vaak in teamverband met andere Cmotions collega’s. Enkele voorbeelden:

Kijk op onze website voor meer voorbeelden, bijvoorbeeld bij de overheid en in de gezondheidszorg.

 

Over The Analytics Lab

Vanuit de ambities en drive van onze eigen medewerkers, is The Analytics Lab opgericht als Data Science Excellence Center voor datagedreven professionals en iedereen die de mogelijkheden van de digitale transformatie wil verkennen en hierin wil versnellen.

Wij helpen organisaties bij het succesvol toepassen van nieuwe soorten data, relatief nieuwe – vaak open source – tooling en innovatieve statistische technieken. We vertalen de belofte van (big) data naar de toepassing en het resultaat. Hardware is geen bottleneck. In nauwe samenwerking met onze opdrachtgevers bepalen we wanneer een test, concept of pilot succesvol is. Daarna schalen we op.

Project omschrijving

Als onderdeel van het projectteam, concentreer jij je op NLP methodes. Het doel is om een framework te ontwikkelen dat gebruikt kan worden voor het classificeren van teksten die gegenereerd zijn door speech-to-text. Jij helpt bij het creëren van state of the art (deep learning) modellen. Deze modellen zetten we in voor supervised tekstclassificatie. Daarnaast ontwikkelen we (topic) modellen voor unsupervised tekst classificatie.

Jij geeft advies over hoe we het beste de NLP methodes in ons toekomstige product kunnen implementeren. Je bent vrij in de keuzes over welke NLP methodes je wil gebruiken.

Wij bieden jouw de kans om met data science experts te werken. Binnen een uitdagend project waar je de kans hebt om theorie te combineren met de praktijk van een data science consultancy bureau.

 

Jouw verantwoordelijkheden

 

Jouw profiel

 

Wij bieden

 

Solliciteren

Ben je na het lezen van deze stage opdracht enthousiast geworden? Dan ontvangen we graag jouw sollicitatie. Voor vragen of meer informatie over onze organisatie en de functie kun je contact met ons opnemen via info@theanalyticslab.nl of direct met Jeroen Kromme of Sebastiaan de Vries via onderstaande contactgegevens.

Lees eventueel verder over Werken bij Cmotions.

Contact

Wil je meer weten over dit onderwerp? Neem dan contact op met Jeroen Kromme of Sebastiaan de Vries via onderstaande contactgegevens.

Jeroen Kromme, Principal Consultant

+31 6 43 58 59 92

j.kromme@cmotions.nl

Sebastiaan de Vries, Medior Consultant

+31 6 46 99 32 70

s.d.vries@cmotions.nl

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Mis nooit meer iets op het gebied van advanced analytics, data science en de toepassing daarvan binnen organisaties!