Wij staan op het Talent Event in de Jaarbeurs Utrecht!

6 november 2017

De arbeidsmarkt is onderhevig aan verandering. Dat is niet nieuw maar het gaat sneller dan ooit. Na 2030 gaan we er naar toe dat de helft (!) van de huidige banen niet meer bestaat. Technologische ontwikkelingen, artificial intelligence: belangrijke sleutels in die veranderende arbeidsmarkt waarmee we nu al te maken hebben. De behoefte aan werknemers die hierin een rol willen èn kunnen spelen neemt toe. Cmotions beweegt fors mee in de aantrekkende economie en digitalisering van de samenleving en dus zijn we op zoek naar talentvolle en gedreven collega’s die de competenties van de toekomst in zich hebben.

Cmotions is een adviesbureau op het gebied van advanced analytics, data science en artificial intelligence. Onze specialisten voorspellen en verklaren ontwikkelingen die van belang zijn voor de besturing van een organisatie. Met onze opdrachtgevers komen we op basis van analytische competenties tot optimale managementbeslissingen.

Werken bij Cmotions betekent werken in een kennisintensieve omgeving. Je verricht je werkzaamheden bij de top 200 organisaties die wij tot onze opdrachtgevers mogen rekenen.

Al onze collega’s werken vanuit hun talenten en potentieel. Daarom selecteren, ontwikkelen en beoordelen wij dan ook gericht op het talent dat je al hebt, maar verder door wilt ontwikkelen. Daarbij hechten wij veel waarde aan persoonlijke aandacht en begeleiding. Alles is er op gericht om jouw vakmanschap te vergroten. Daarnaast organiseren collega’s regelmatig Hackathons, meet-ups en experimenteren zelf met A.I..

 

 

Om kersvers talent te ontmoeten en om te laten zien wie we zijn en waar we voor staan, is Cmotions aanwezig op het Talent Event op 24 en 25 november 2017 in de Jaarbeurs Utrecht. Het eerste evenement dat zich specifiek richt op het verbinden van digitaal en wetenschappelijk talent met relevante werkgevers. Niet alleen hebben wij onze eigen stand op de beursvloer maar ook zullen we onszelf presenteren tijdens een bedrijfspresentatie waarbij we in gaan op onze visie op de ontwikkelingen van big data. Bezoekers van het Talent Event zijn HBO, WO of PHD studenten (studierichtingen zoals wiskunde, econometrie, natuurkunde, informatica, techniek, marketing, economie, bedrijfskunde, data science), recentelijk afgestudeerden en starters op de arbeidsmarkt die op de beursvloer geïnformeerd willen worden over mogelijke carrièrepaden, stages of traineeships mogelijkheden.

Ontmoet onze buitengewoon vakkundige Cmotions teamplayers en laat je inspireren!

Bekijk alvast onze vacatures:

Onze collega’s kun je alvast zien in de video’s hieronder!

 

Laatste nieuws

Prinses Peach gered uit de klauwen van Bowser op de Super Mario Hackathon

4 mei 2023

Op 21 april 2023 hielden we een heroïsche hackathon waarbij 10 teams van KPN, Rabobank, DPG,... lees meer

Rondetafelsessie – donderdagochtend 25 mei

16 januari 2023

Culture eats data strategy for breakfast​ Bedrijven die erkennen dat ze met de inzet van data... lees meer

Nachos Hackathon 2022

7 september 2022

Heb je het al gehoord? Er is weer een crisis op komst: Nederland dreigt een nacho... lees meer

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Mis nooit meer iets op het gebied van advanced analytics, data science en de toepassing daarvan binnen organisaties!