Wij staan op Het grootste kennisfestival van Nederland!

17 mei 2017

Op donderdag 15 juni 2017 wordt Het grootste kennisfestival van Nederland georganiseerd van 13.00 t/m 22.30 uur. Een festival dat in het teken staat van netwerken onder het genot van muziek en lekker eten en drinken. Net als vorig jaar zal het Festival plaatsvinden op het Havenkwartier in Deventer: Scheepvaartstraat 13 in Deventer.

Onze collega’s Wouter van Gils en Jeroen Kromme geven tijdens het festival een presentatie over Kunstmatige Intelligentie van 13.30 t/m 14.15 uur. Lees hieronder meer informatie over hun presentatie. Meer informatie over het volledige programma kun je vinden op de website van Het grootste kennisfestival van Nederland.

 

Kunstmatige Intelligentie: denk groot, begin klein 

Als analist of marketeer moet je tegenwoordig zowel alpha als beta zijn. Alleen creatief zijn volstaat niet meer, er is kennis nodig over de inzet en analyse van data om tot de beste beslissingen te komen. Termen als ‘Machine Learning’ en ‘Kunstmatige Intelligentie’ worden gemeengoed. Maar wat is dit nu precies? Waar begin je? En hoe maak je gebruik van deze technieken binnen je eigen organisatie?

In deze sessie denken we groot en beginnen we klein. We laten zien wat onze zelfrijdende auto te maken heeft met 1-op-1 klantcommunicatie. Met maar één doel: jou inspireren én helpen om aan de slag te gaan met data en hiermee hét verschil maken. Of je nu werkt voor een commercieel bedrijf of voor de overheid: we nemen je mee in de wereld van data science, slaan de boel plat en leggen de verbinding met praktische toepassingsmogelijkheden.

 

Over de sprekers

Jeroen Kromme is Senior Consultant & Data Scientist bij Cmotions. Met behulp van data en predictive analytics stelt Jeroen bedrijven in staat de behoeften van de klant beter in kaart te brengen en in de invulling van deze behoeften te optimaliseren.

Bekijk hier het LinkedIn profiel van Jeroen Kromme.

 

Wouter van Gils is Senior Consultant bij Cmotions. In deze rol helpt hij organisaties bij data driven business vraagstukken. Vanuit zijn wetenschappelijke achtergrond richt Wouter zich op innovatieve projecten waarbij data & analytics resultaatgericht toegepast kunnen worden.

Bekijk hier het LinkedIn profiel van Wouter van Gils.

Laatste nieuws

Prinses Peach gered uit de klauwen van Bowser op de Super Mario Hackathon

4 mei 2023

Op 21 april 2023 hielden we een heroïsche hackathon waarbij 10 teams van KPN, Rabobank, DPG,... lees meer

Rondetafelsessie – donderdagochtend 25 mei

16 januari 2023

Culture eats data strategy for breakfast​ Bedrijven die erkennen dat ze met de inzet van data... lees meer

Nachos Hackathon 2022

7 september 2022

Heb je het al gehoord? Er is weer een crisis op komst: Nederland dreigt een nacho... lees meer

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Mis nooit meer iets op het gebied van advanced analytics, data science en de toepassing daarvan binnen organisaties!