Rondetafelsessie 1 oktober: Klantgericht communiceren en optimale relaties opbouwen

9 september 2019

Artikel geschreven door Priscilla Huisman, Marketing & Communicatie

 

Rondetafelsessie

Op dinsdag 1 oktober organiseren we samen met House of Engagement, net als wij onderdeel van Broad Horizon, een rondetafelsessie over klantgericht communiceren en het opbouwen van optimale klantrelaties in de finance sector. De rondetafelsessie vindt plaats bij House of Engagement in Hilversum.

Graag nodigen wij je uit om hierbij aanwezig te zijn en samen met ons en andere vakgenoten in gesprek te gaan.

Goed klantcontact is cruciaal voor financiële dienstverleners. Zo geeft 56% van de consumenten aan dat slecht klantcontact een reden is om weg te gaan bij een organisatie. Maar hoe weet je wat er speelt bij de klant? In een wereld waar apps en internet centraal staan en klanten daardoor sociaal en maatschappelijk steeds verder af staan van de traditionele financiële dienstverleners. Hoe kun je door het gebruik van data beter inspelen op de specifieke wensen en eisen van de klant? Hoe passen customer engagement, voldoen aan de wet- en regelgeving en effectief en efficiënt werken samen in één oplossing, waarmee je de eerste stappen naar vergevorderde personalisatie zet? Hoe zorg je ervoor dat klanten jou hun financiële vraagstukken blijven toevertrouwen?

Wij nemen je graag mee in onze visie op het bouwen en doorontwikkelen van klantrelaties, het inzetten van data, het direct omzetten van klantinteracties in concrete acties en het optimaliseren van customer engagement. Daarbij gaan wij graag het gesprek aan met alle aanwezigen. Wat versta jij onder klantgericht communiceren en hoe bouw jij aan de optimale klantrelatie? Hoe kunnen processen geoptimaliseerd worden? Praat mee en meld je nu aan voor deze rondetafelsessie!

 

Programma

13.30 – 14.00 : Ontvangst
14.00 – 17.00 : Rondetafelsessie
17.00 – 18.30 : Netwerkborrel

 

Locatie

De rondetafelsessie vindt plaats in het kantoor van House of Engagement aan de Oude Enghweg 4 in Hilversum.

Kom je met de auto? Parkeer dan in de parkeergarage City-Parking Noordse Bosje 19, bij het kantoor zijn de parkeerplaatsen beperkt. Na afloop van de rondetafelsessie ontvang je een uitrijkaart. Bekijk hier de looproute vanaf de parkeergarage.

Kom je met openbaar vervoer? Het kantoor ligt op 10 minuten loopafstand vanaf Station Hilversum. Bekijk hier de looproute vanaf het station.

 

Aanmelden

Je kunt je hieronder aanmelden voor deze rondetafelsessie.


 

 

Logo's HoE - BH - Cmotions

 

Over House of Engagement en Cmotions
House of Engagement en Cmotions zijn beide onderdeel van Broad Horizon, strategische ICT-partner voor organisaties die met inzet van geavanceerde technologie hun doelstellingen willen overtreffen.

House of Engagement helpt instellingen en organisaties bij het realiseren van optimaal rendement uit klantrelaties en excellente klantervaringen. Met onze Dynamics 365 oplossing voor Finance laten wij beschikbare technologische mogelijkheden naadloos aansluiten bij de behoeftes van deze sector; waardoor organisaties en instellingen snel en kostenefficiënt aan de slag kunnen met het verbeteren van de customer experience van hun klant.

Cmotions verklaart en voorspelt ontwikkelingen die van belang zijn voor de besturing van een organisatie. Daartoe maken zij gebruik van advanced analytics en data science. Samen met Broad Horizon heeft Cmotions Tailo ontwikkelt, het eerste Conversational Intelligence Platform van Nederland dat organisaties in staat stelt om tot een optimale klantrelatie te komen.

Contact

Wil je meer weten over dit onderwerp? Neem dan contact op met Priscilla Huisman via onderstaande contactgegevens.

Priscilla Huisman, Marketing & Communicatie

+31 6 11 52 81 99

p.huisman@cmotions.nl

Laatste nieuws

Optimaal klantcontact met Conversational AI: 12 september

10 september 2019

Event Tailo en Klantenservicefederatie Op 12 september 2019 organiseert Tailo in samenwerking met de Klantenservicefederatie een... lees meer

Cmotions rondetafelsessie 5 november: Datastrategie implementeren in je organisatie

1 september 2019

Op 5 november is er weer een nieuwe rondetafelsessie. Meld je snel aan, het aantal plaatsen... lees meer

Educatie event op 14 november: De kracht van innovatie in educatie

29 augustus 2019

  Educatie event op 14 november 2019 Graag nodigen wij je uit voor het Educatie event... lees meer

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Mis nooit meer iets op het gebied van advanced analytics, data science en de toepassing daarvan binnen organisaties!