Quickstart Data & Insights Platform

Introductie

Is er een behoefte aan snelheid, tastbare resultaten en afstemming op het gebied van datagedreven werken? Binnen enkele weken brengen wij jou op stoom met onze bewezen aanpak en professionele tools.

In deze Quickstart verbinden we jouw gegevensbronnen met een toekomstbestendig dataplatform en genereren we nieuwe inzichten met Power BI-dashboards en advanced analytics. We ondersteunen key users in het werken met data en cocreëren een business-driven roadmap, om inzichten in jouw organisatie te laten groeien en te gelde te maken.


Wanneer moet je deze Quickstart overwegen?


Onze Quickstart benadering

Wij geloven in snelle resultaten met toekomstbestendige oplossingen. In de Quickstart zorgen we ervoor dat je binnen drie weken dashboards en inzichten kunt gebruiken. Na het opzetten van jouw eigen Azure data platform en het koppelen van jouw belangrijkste data, visualiseren we jouw eerste KPI’s in een Power BI dashboard. Daarnaast creëren onze data scientists nieuwe inzichten met bijvoorbeeld klantsegmentatie of een voorspellend model.

In de weken daarna begeleiden en trainen we jouw belangrijkste gebruikers om met deze inzichten te werken, hen te inspireren en nieuwe behoeften te verzamelen. Dit is input voor een actionable roadmap en backlog voor verdere groei.Oplossing van hoog niveau


Bewezen Microsoft technologie

Om je een duurzame en schaalbare oplossing te bieden, zijn wij grote fan van de Azure en Power platform oplossingen van Microsoft. Deze bieden jou vele mogelijkheden om te versnellen, datatalent aan te trekken en te behouden en gebruik te maken van de wereldwijde kennisgemeenschap. In jouw eigen tempo en met volledig eigenaarschap.

Voor het verbinden, verversen en transformeren van jouw data geven wij de voorkeur aan Azure Synapse Analytics. Dit is een suite die alle (big) datatypes uit in- en externe bronnen aankan. Synapse maakt gebruik van bewezen technologieën zoals SQL, Python, Databricks en Azure DevOps.

Voor het visualiseren, delen en gebruiken van rapporten en dashboards geven wij de voorkeur aan Power BI. Dit maakt zowel (gecentraliseerde) enterprise BI als (gedecentraliseerde) self-service BI mogelijk.


”De quickstart van Cmotions heeft ons echt geholpen om vertrouwen te krijgen in het werken met data. We kregen snel resultaten, wat leidde tot enthousiasme, geloof en nieuwe ideeën.”


Dit zijn jouw resultaten na de Quickstart

Interesse? Laat jouw gegevens hieronder achter en wij nemen contact met je op!

Contact

Onderwerp(Vereist)

Contact

Wil je meer weten over dit onderwerp? Neem dan contact op met Stijn Kuijpers via onderstaande contactgegevens.

Stijn Kuijpers, Managing Consultant

+31 6 11 31 50 99

s.kuijpers@cmotions.nl

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Mis nooit meer iets op het gebied van advanced analytics, data science en de toepassing daarvan binnen organisaties!