Skip to main content
search

Op 21 april 2023 hielden we een heroïsche hackathon waarbij 10 teams van KPN, Rabobank, DPG, Athora, ANWB, UWV, Lifetri en Eneco hun krachten bundelden om onze geliefde prinses Peach te redden uit de klauwen van Bowser. Het was een hevige strijd, maar uiteindelijk kan er maar één team winnen. En wie was dat, vraag je je misschien af? Het was niemand minder dan het heldhaftige team van UWV! Gefeliciteerd, helden!

Maar laten we niet alle andere teams vergeten die hebben deelgenomen. Jullie hebben allemaal grote moed en vaardigheid getoond, en we danken jullie hartelijk. Het was echt een avontuur dat we nooit zullen vergeten.

Nu, zonder verder oponthoud, presenteren we jullie de geweldige aftermovie van deze epische hackathon, gemaakt door niemand minder dan Jan Persoon. Bekijk hem hieronder, en herleef de sensatie!

 

Maar wacht, er is meer! We zijn al hard bezig met de voorbereidingen voor onze volgende hackathon van 2024, dus houd onze sociale mediakanalen in de gaten voor updates. Geniet ondertussen van de aftermovie en laat je inspireren voor je volgende avontuur.

Tot de volgende keer, dat de sterren je pad mogen leiden!

Principal Consultant & Data Scientist j.schoonemann@cmotions.nl
Close Menu