NLDOET: Cmotions steekt de handen uit de mouwen @ Stadsboerderij de Gagelsteede in Utrecht

20 maart 2019

Artikel geschreven door Hanneke Bosman en Priscilla Huisman

Het Oranje Fonds heeft op 15 en 16 maart, samen met duizenden organisaties in het land, weer het jaarlijkse NLDOET georganiseerd. Dit is de grootste vrijwilligersactie van Nederland. NLDOET zet vrijwilligerswerk in de spotlights en heeft iedereen uitgenodigd om een dagje de handen uit de mouwen te steken.

 

Who Cares?

Vanuit ons Who Cares programma organiseren we in 2019 meerdere Vitality Friday’s, een vrijdag die in het teken staat van vitaliteit in de breedste zin van het woord en soms met een maatschappelijk tintje. Afgelopen vrijdag was het tijd voor Friendly Friday die volledig in het teken stond van NLDOET. Onze collega’s hebben door weer en wind een steentje bijgedragen op de Stadsboerderij de Gagelsteede in Utrecht.

 

De Gagelsteede

De Gagelsteede ligt midden in de groene wijk Overvecht. Er komt een grote verscheidenheid aan mensen op bezoek. Zij bieden lessen aan voor scholen uit de buurt, maar er zijn ook allerlei activiteiten te doen op de boerderij en men kan meer leren over duurzaamheid en de natuur. Ook zijn er verschillende andere organisaties te vinden, zoals de voedseltuin, de buurtmobiel en verschillende welzijnsorganisaties.

 

Aan de slag!

Regen of wind, het maakt niet uit voor onze collega’s! Na een duidelijke uitleg van een boerderijmedewerker en het verzamelen van het benodigde materiaal, zijn onze collega’s aan de slag gegaan. Tussen de kippen door zijn er nieuwe bomen en plantjes geplant. Ze hebben geschoffeld, geschept en gesjouwd… geen probleem voor onze collega’s. De boerderij is nu klaar voor de zomer! En natuurlijk is er nog even geknuffeld met de nieuwste aanwinsten van de boerderij, pasgeboren lammetjes. Onder het genot van een hapje en een drankje kon iedereen even opdrogen en bijkomen. Er is veel werk verzet en daar mogen we trots op zijn!

Dank voor jullie inzet collega’s!

 

Bekijk hieronder de foto’s

 

Volgend jaar wordt NLDOET georganiseerd op 13 en 14 maart. Doe je ook mee?

Contact

Wil je meer weten over dit onderwerp? Neem dan contact op met Hanneke Bosman of Priscilla Huisman via onderstaande contactgegevens.

Hanneke Bosman, Consultant

+31 6 31 94 18 72

h.bosman@cmotions.nl

Priscilla Huisman, Marketing & Communicatie

+31 6 11 52 81 99

p.huisman@cmotions.nl

Laatste nieuws

Workshop – customer insights in a day

15 januari 2020

Samen met Microsoft organiseert Broad Horizon elke maand een workshop over customer insights. Leer hoe je... lees meer

Meetup – conversational analytics: 12 februari

14 januari 2020

Op woensdag 12 februari is het tijd voor een nieuwe editie van onze Meetup. Deze keer... lees meer

Foodie Friday: koken voor dak- en thuislozen in Amersfoort

5 december 2019

Who Cares? Cmotions vindt het belangrijk om naast commerciële activiteiten ook maatschappelijk betrokken te zijn. Om... lees meer

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Mis nooit meer iets op het gebied van advanced analytics, data science en de toepassing daarvan binnen organisaties!