Laat je inspireren tijdens onze rondetafelsessies!

Jaarlijks organiseren wij rondetafelsessies om samen met een select aantal vakgenoten van gedachten te wisselen over de kansen en de uitdagingen van een specifiek onderwerp. Ons doel met deze sessies is om te inspireren met praktisch toepasbare informatie en ideeën, maar vooral ook om ervaringen en visies te delen met vakgenoten. De bijeenkomst is primair gericht op managers en directieleden.

Onze laatste rondetafelsessie vond plaats bij Eye in Amsterdam en stond in het teken data strategie. Onze gasten waardeerden deze sessie met een 9!

 

Bekijk hieronder een sfeerimpressie van onze rondetafelsessie

 

Reacties van deelnemers van onze vorige rondetafelsessies

“De rondetafelsessie “Marketing Automation’ was zeer interactief met deelnemers uit verschillende sectoren. Ik ben weer tot nieuwe inzichten gekomen die ik kan gebruiken in ons Programmatic Marketing project. Cmotions bedankt!” 
Arnold van het Nederend
, Manager Business Intelligence bij XS4ALL

“Inspirerend ontspannen en speciaal. Erg leuke manier om te netwerken en bij te worden gepraat met aansprekende merken aan tafel. Dit was een erg leuk georganiseerde avond. Je voelt je erg welkom en het was speciaal.” 
Harm Olde, Manager DBM Customer Interaction bij KPN

 

Geïnteresseerd?

Indien je geïnteresseerd bent in het bijwonen en/of bijdrage aan één van onze rondetafelsessies? Meld je hier aan voor de volgende rondetafelsessie! Wij hechten grote waarde aan een homogene groep en behouden om die reden het recht om aanmeldingen af te wijzen. Voor dit event brengen wij geen kosten in rekening aan de betreffende deelnemers.

Graag tot een volgende rondetafelsessie!

Contact

Wil je meer weten over dit onderwerp? Neem dan contact op met Marketing via onderstaande contactgegevens.

Marketing, Marketing & Communicatie

+31 (0)33 258 28 30

info@cmotions.nl

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Mis nooit meer iets op het gebied van advanced analytics, data science en de toepassing daarvan binnen organisaties!