Laat u inspireren tijdens onze ronde tafelsessies!

Jaarlijks organiseert Cmotions een aantal ronde tafelsessies om samen met een select aantal vakgenoten van gedachten te wisselen over de kansen en de uitdagingen van een specifiek onderwerp. Ons doel met deze sessies is om te inspireren middels praktisch toepasbare informatie en ideeën. Maar vooral ook om vragen en ervaringen en visies te delen met vakgenoten. De bijeenkomst is primair gericht op managers en/of directieleden die zich bezighouden met Factbased Decisions.

Onze laatste ronde tafelsessie heeft plaatsgevonden bij Eye Amsterdam op dinsdag 25 april en stond in het teken “Marketing Automation”. Onze gasten waardeerden deze sessie met een 8!

 

“De ronde tafelsessie “Marketing Automation’ was zeer interactief met deelnemers uit verschillende sectoren. Ik ben weer tot nieuwe inzichten gekomen die ik kan gebruiken in ons Programmatic Marketing project. Cmotions bedankt!” 
Arnold van het Nederend
, Manager Business Intelligence bij XS4ALL

“Inspirerend ontspannen en speciaal. Erg leuke manier om te netwerken en bij te worden gepraat met aansprekende merken aan tafel. Dit was een erg leuk georganiseerde avond. Je voelt je erg welkom en het was speciaal.” 
Harm Olde, Manager DBM Customer Interaction bij KPN

 

Geïnteresseerd?

Indien u geïnteresseerd bent in het bijwonen en/of bijdrage aan één van onze ronde tafelsessies, dan kunt u zich hieronder aanmelden om op de hoogte te blijven. Wij hechten grote waarde aan een homogene groep en behouden om die reden het recht om aanmeldingen af te wijzen. Voor dit event brengen wij geen kosten in rekening aan de betreffende deelnemers.


Contact

Wil je meer weten over dit onderwerp? Neem dan contact op met Walter Visser of Priscilla Huisman via onderstaande contactgegevens.

Walter Visser, Account- & Eventmanager

+31 6 55 89 74 63

w.visser@cmotions.nl

Priscilla Huisman, Marketing & Communicatie

+31 6 11 52 81 99

p.huisman@cmotions.nl

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Mis nooit meer iets op het gebied van advanced analytics, data science en de toepassing daarvan binnen organisaties!