Het Grootste Kennisfestival van Nederland inspireert & verbindt – Cmotions was erbij

20 juni 2018

Donderdag 14 juni 2018 vond Het Grootste Kennisfestival van Nederland weer plaats in het Havenkwartier van Deventer. Vanuit Cmotions waren we met verschillende relaties en collega’s daarbij aanwezig. Het was een dag vol inspirerende sprekers, muziekkanten, workshopleiders en theatermakers.

Met het programmaboekje en de consumptiemuntjes in de hand loop je het festivalterrein op. Er heerst een gezellige en informele sfeer. Het festival staat vol met verschillende soorten tenten, hippe foodtrucks en overdekte stukken waar muziekkanten extra sfeer toevoegen met hun nummertjes. Met een divers programma aanbod is er op het festival voor ieder wel wat wils. Of je nu meer wilt weten over het ontwikkelen van leiderschap, de potentie van je brein of wilt ervaren hoe het is om in een ijsbad te zitten, hier ben je aan het juiste adres. De interactieve sessies laten je op een leuke manier stilstaan bij alledaagse dingen. Zo geeft Rick van Asperen zijn luisteraars mee dat “een goed begin is stoppen met het halve werk” en vertelt Hans Vermaak dat je de mooiste veranderingen “lokaal lekker zelf” moet doen.

Daarnaast konden we aanschuiven bij twee van onze collega’s. Collega Riens Koopman was te vinden in ‘een zaal vol zorg’ met een workshop over waarde creatie in de zorg en Willem van der Geest in een knusse theaterwagen over artificial intelligence. Hoe je groot moet denken en klein beginnen.

Het Grootste Kennisfestival van Nederland biedt veel keuze om je dag mee te wilt vullen. Soms had ik graag op meerdere plekken tegelijkertijd aanwezig willen zijn. Een goede reden om volgend jaar gewoon weer terug te komen!

Bekijk de foto’s om een indruk te krijgen van de sfeer:

 

Contact

Wil je meer weten over dit onderwerp? Neem dan contact met ons op via +31 (0)33 258 28 30 of info@cmotions.nl.

Laatste nieuws

Prinses Peach gered uit de klauwen van Bowser op de Super Mario Hackathon

4 mei 2023

Op 21 april 2023 hielden we een heroïsche hackathon waarbij 10 teams van KPN, Rabobank, DPG,... lees meer

Rondetafelsessie – donderdagochtend 25 mei

16 januari 2023

Culture eats data strategy for breakfast​ Bedrijven die erkennen dat ze met de inzet van data... lees meer

Nachos Hackathon 2022

7 september 2022

Heb je het al gehoord? Er is weer een crisis op komst: Nederland dreigt een nacho... lees meer

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Mis nooit meer iets op het gebied van advanced analytics, data science en de toepassing daarvan binnen organisaties!