Female Friday: een beauty-ochtend voor vrouwen: 12 juli 2019

28 augustus 2019

In het kader van de Vitality Fridays die Cmotions organiseert voor alle medewerkers stond op vrijdag 12 juli 2019 Female Friday op de agenda. Deze Female Friday was een bijzondere editie waarin we in samenwerking met Matchpoint, Kwintes en Salon de Nieuwe Stad, vrouwen een beauty-ochtend konden aanbieden.

Op deze dag hebben we vrouwen die het moeilijk hebben in onze samenleving in het zonnetje gezet. Kwintes Maatschappelijke Opvang biedt begeleiding aan mensen met een psychosociale kwetsbaarheid. Zij bieden hulp op alle levensgebieden; van opvoeding en onderdak tot aan zingeving en werk.

 

Beauty-ochtend

Female Friday 12 juli

Op een regenachtige vrijdagochtend verzamelde we ons in de salon. Na een kopje koffie met iets lekkers en een korte introductie kon de beauty-ochtend beginnen. In de salon stonden de gedreven en ambitieuze studenten van MBO Amersfoort klaar om, onder begeleiding van professionele instructeurs (medewerkers van de salon), de vrouwen in de watten te leggen. In een ongedwongen sfeer konden we in contact komen met deze vrouwen en ondertussen kon er gedurende de ochtend gekozen worden voor een beautybehandeling, zoals knippen en föhnen, een gezichtsbehandeling of een manicure-behandeling.

 

Extraatje

Om de vrouwen een hart onder de riem te steken hebben we met alle vrouwelijke Cmotions-collega’s een inzamelingsactie gehouden om de vrouwen blij te maken met onder andere kleding, speelgoed, tijdschriften en make-up. Tijdens de beauty-ochtend konden de vrouwen de spullen bekijken en eruit pakken wat ze goed konden gebruiken.

Al met al een geslaagde beauty-ochtend en voor herhaling vatbaar!

Wil jij ook maatschappelijk en betrokken ondernemen? Lees dan meer op de website van Matchpoint en doe ook zinvol zaken!

Laatste nieuws

Amref versterkt met Power BI: het benutten van datapotentieel

18 juli 2023

Om blijvende veranderingen in de gezondheidszorg in heel Afrika te stimuleren heeft Amref Health Africa, de... lees meer

Prinses Peach gered uit de klauwen van Bowser op de Super Mario Hackathon

4 mei 2023

Op 21 april 2023 hielden we een heroïsche hackathon waarbij 10 teams van KPN, Rabobank, DPG,... lees meer

Rondetafelsessie – donderdagochtend 25 mei

16 januari 2023

Culture eats data strategy for breakfast​ Bedrijven die erkennen dat ze met de inzet van data... lees meer

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Mis nooit meer iets op het gebied van advanced analytics, data science en de toepassing daarvan binnen organisaties!