Cmotions Opleidingen

meer impact met data

Cmotions Opleidingen

Wij helpen professionals bij het realiseren van meer impact met data, door hun individuele kennis en vaardigheden doelgericht en innovatief door te ontwikkelen.

Onze aanpak

Wij geloven dat effectieve persoonlijke ontwikkeling plaatsvindt in de praktijk, gericht op kennis en vaardigheden die direct toepasbaar zijn en meetbaar resultaat opleveren.

Doelgroep benadering

Impact met data realiseer je samen. Daarom bieden wij niet alleen opleidingen voor data analisten, maar bijvoorbeeld ook voor marketeers, managers en directieleden.

Impact met data & analytics

Meetbaar ontwikkelen van kennis en vaardigheden in de praktijk

Continu proces van doen, leren en aanpassen, ondersteund door gevarieerde leermethoden

Modules zijn eenvoudig aan te passen of uit te breiden naar uw wensen of situatie

In verbinding met de business, met meetbaar toegevoegde waarde

Overtuigend vanuit ervaring uit de praktijk, zowel qua kennis als vaardigheden

Individuele begeleiding, coaching, intervisie en assessments

Elementen uit ons opleidingsaanbod

Data Analyse

Het vertalen van data naar inzicht begint met het kiezen en toepassen van de juiste statistische methoden en technieken.

Vaardigheden

Een uitstekend analist is nog geen uitstekend adviseur. Je realiseert impact met data wanneer je data-gedreven advies goed kunt overbrengen en baseert op je positie als vertrouwd adviseur.

Context

Data analyse wordt toegepast op verschillende vakgebieden en niveaus. Deze opleidingsmodules bieden relevante business context waarin een data professional van maximale toegevoegde waarde kan zijn.

Tooling

Praktische opleidingsmodules voor het kiezen en doelgericht gebruiken van (big) data analyse tools voor specifieke toepassingen.

Combineren en aanpassen naar
eigen wensen & situatie

Al onze opleidingen zijn aan te passen naar de specifieke wensen en situatie van de opdrachtgever. Of het nu gaat om een combinatie van meerdere modules in een samenhangend programma, een één- of meerdaagse training gecombineerd met een praktijkcase of een intensief begeleidingsprogramma inclusief assessment en coaching. Voor deze maatwerk opleidingen kunnen we gebruik maken van ons reeds ontwikkelde materiaal, wat verder aangepast of uitgebreid wordt naar de wensen van de opdrachtgever.

Contact

Wil je meer weten over dit onderwerp? Neem dan contact op met Stijn Kuijpers via onderstaande contactgegevens.

Stijn Kuijpers, Managing Consultant

+31 6 11 31 50 99

s.kuijpers@cmotions.nl

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Mis nooit meer iets op het gebied van advanced analytics, data science en de toepassing daarvan binnen organisaties!