DDMA Customer Data Award Night: 19 november 2020

29 april 2020

Artikel geschreven door Marketing, Marketing & Communicatie

Over de Award

Het data driven marketing vakgebied is volop in beweging. Om dit te vieren rijkt de DDMA, branchvereniging voor data en marketing, jaarlijks de Customer Data Award uit. Tijdens de awards inspireren we door (inter)nationale sprekers een podium te geven en de beste cases van dit jaar te belonen. Organisaties die het managen van klantgegevens op operationeel, tactisch en strategisch niveau het meest succesvol weten toe te passen en van data iets moois weten te maken, maken kans op de award. Eerdere winnaars zijn: Sanoma, KPN, ING, WNF en NUON.

 

Over de DDMA Customer Data Award Night

customer-data-award-logoDe awarduitreiking wordt dit jaar in een ander jasje gehesen. Waar de Customer Data Award voorheen onderdeel was van de DDMA Data Dag, organiseert DDMA op 19 november 2020 een speciale Customer Data Award Night op het Westergasterrein in Amsterdam. Tijdens het diner krijgen de drie genomineerden een podium om hun case te presenteren aan het publiek, waarna de jury de winnaar bekend maakt. Daarnaast treden er keynotes sprekers op tijdens het event, lees hier wie dit zijn. Naast sponsortafels (Cmotions, EDM, Ortec, Datalogue en Searchresult), zijn er dit jaar voor het eerst ook losse tickets te koop voor de Award Night.

Laat je in één avond inspireren door twee (inter)nationale sprekers en de beste cases van de Customer Data Award. Van datastrategie, toepassing van AI, attributiemodeling, datavisualisatie, democratiseren van analytics, CDP’s en DMP’s tot aan privacy en security. Hier mag jij als dataprofessional niet ontbreken!

 

Waarom moet jij hierbij zijn?

De Customer Data Award Night wordt georganiseerd door mensen die, net als jij, dagelijks mooie dingen maken met klantdata. Je krijgt een kijkje in de keuken bij organisaties die genomineerd zijn voor de Customer Data Award 2020. Tijdens het diner staan er twee (inter)nationale inspirerende sprekers op het podium. De keynotes sprekers zijn door de commissie geselecteerd en zijn onafhankelijk en delen écht kennis.

 

Voor wie is de Customer Data Award Night?

Managers en professionals die zich bezighouden op operationeel, tactisch en strategisch niveau om met klantdata mooie dingen te maken; CMO’s, CTO’s CRM managers, Chief Data Officers, CX managers, marketeers, marketing intelligence managers, analisten en program managers.

 

Programma

De avond start om 17.45 en eindigt rond 21.00 uur.

Bekijk het volledige programma hier.

 

Locatie

Westergasfabriek
Machinegebouw
Pazzanistraat 33
1014 DB Amsterdam
Bekijk hier de route >

Westergas is een kleurrijke ontmoetingsplaats voor cultuur. Het historische terrein, dat in 1885 als gasfabriek begon, is in 2003 omgebouwd tot een springlevend cultuurpark in het hart van Amsterdam. Het Machinegebouw van de Westergasfabriek is gelegen op het bedrijventerrein. Alles wat de Westergas typeert, komt in het Machinegebouw samen. Met haar rauwe architectuur, houten plafonds en dramatische lichtinval is dit charmante pand even ontzagwekkend als ontwapenend.

 

Bestel hier een ticket >

Bekijk hier de video’s, foto’s en presentaties van 2019.

Dit artikel verscheen eerder op customerdataaward.nl.

 

Update

De nominaties voor de DDMA Customer Data Award 2020 zijn bekend! ANWB, DPG Media en Jumbo zijn genomineerd! Lees hier meer >

Contact

Wil je meer weten over dit onderwerp? Neem dan contact op met Marketing via onderstaande contactgegevens.

Marketing, Marketing & Communicatie

+31 (0)33 258 28 30

info@cmotions.nl

Laatste nieuws

Amref versterkt met Power BI: het benutten van datapotentieel

18 juli 2023

Om blijvende veranderingen in de gezondheidszorg in heel Afrika te stimuleren heeft Amref Health Africa, de... lees meer

Prinses Peach gered uit de klauwen van Bowser op de Super Mario Hackathon

4 mei 2023

Op 21 april 2023 hielden we een heroïsche hackathon waarbij 10 teams van KPN, Rabobank, DPG,... lees meer

Vind jouw risicovolle bestanden volgens AVG met onze DriveScanner

17 april 2023

In elk bedrijf is het een uitdaging om ervoor te zorgen dat we alleen de documenten... lees meer

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Mis nooit meer iets op het gebied van advanced analytics, data science en de toepassing daarvan binnen organisaties!