Data detectives voor een dag

Jouw collega’s spelen de heldhaftige hoofdrol in een spannend avontuur waarin de kracht van data wordt gebruikt om criminele organisaties op te sporen en daarmee de leiders te pakken te krijgen.De leukste kennismaking met data

Ervaar de transformerende kracht van datagedreven inzichten 
Deelnemers krijgen de kans om direct met gegevens te werken, mysteries te ontrafelen en breinbrekende puzzels op te lossen, allemaal binnen een intuïtieve Power BI-interface. Door zelf actief met data aan de slag te gaan, ervaren deelnemers de transformerende kracht die datagedreven inzichten teweeg kunnen brengen.

Voor een dag data detectives  
Samen met collega’s vormen ze een team en gaan ze als heuse data detectives criminelen opsporen, door – je raadt het al-  data in te zetten. Het spel kan zowel online als op locatie worden gespeeld. De totale sessie duurt zo’n 60 – 90 minuten en wordt begeleid door een of meerdere experts van Cmotions. Binnen een dagdeel ontdekken ze de eindeloze mogelijkheden van datagedreven werken en hoe dit hen in hun dagelijkse werk tijd bespaart en verder helpt.

Ontketen de kracht van data en begin aan een onvergetelijk avontuur! Neem vandaag nog contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Deze meeslepende ervaring is zorgvuldig samengesteld door The Analytics Lab van Cmotions om de ongelooflijke mogelijkheden van data en analyse te laten zien.

Aanmelden  
Interesse? Neem direct contact op met Bas Meinen voor de mogelijkheden.

Contact

Wil je meer weten over dit onderwerp? Neem dan contact op met Bas Meinen via onderstaande contactgegevens.

Bas Meinen, Account Manager

+31 (0)6 31 94 18 72

b.meinen@cmotions.nl

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Mis nooit meer iets op het gebied van advanced analytics, data science en de toepassing daarvan binnen organisaties!