Werken bij Cmotions

Werken bij Cmotions

Wat doen wij

Iedere ondernemer of bestuurder heeft eigenlijk maar één vraag:
Wat moet ik doen om zo veel mogelijk grip te hebben op een goede toekomst voor mijn organisatie?

In feite is dat precies wat wij doen: met het toepassen van advanced analytics en data science verklaren en voorspellen wij ontwikkelingen waar je als ondernemer, bestuurder of manager rekening mee kunt houden. Zodat je je op tijd kunt aanpassen aan veranderende omstandigheden en niet verrast wordt door ontwikkelingen die je had kunnen voorzien met de juiste modellen, analyses en insights.

Wie zijn wij

Cmotions bestaat uit zo’n 70 gedreven consultants die allemaal werkzaam zijn op het snijvlak van advanced analytics, data science en de toepassing daarvan op management en bestuurlijke vraagstukken.

Wie zijn onze opdrachtgevers
Er loopt een rode draad door al onze opdrachtgevers. Ze zijn allemaal op zoek naar de vraag hoe je data en analytics op een doelgerichte manier kunt toepassen.

Sommige opdrachtgevers schakelen ons in omdat ze nog niet over de juiste kennis, methoden en technieken beschikken. Of omdat ze nog geen analytics en data strategie hebben. Ook hebben we opdrachtgevers die hier al wel over beschikken, maar ons vragen die verder aan te scherpen of te verdiepen. Per slot van rekening zijn we specialist en ongeacht hoe ver onze opdrachtgevers ook zijn, met onze expertise kunnen we altijd waarde toevoegen. Bekijk hier een aantal voorbeelden.

Adviseren is een vak

Het woord consultancy wordt wel eens misbruikt. Bij ons is consultancy echt een vak. Je bent dus bij ons consultant, als je over uitmuntende kennis en ervaring beschikt op het gebied van analytics en data science. Je hebt kennis van statistische methoden en technieken. Daarnaast heb je kennis van data management, modellering, analyse en rapportage. Tooling waar wij o.a. mee werken zijn: R, Python, SAS, SPSS, Autobox en SQL.

Maar wanneer ben je een goede consultant? Bij ons ben je een goede consultant als je die kennis en ervaring ook succesvol weet toe te passen bij een opdrachtgever en daarmee dus impact hebt.

Je zet dus niet alleen je kennis in om een opdrachtgever te helpen, maar ook je persoon. Consultant zijn bij Cmotions vereist dus ook ‘persoonlijkheid’. Je weet om te gaan met weerstand, je weet te overtuigen, je bent niet bang om ‘nee’ te zeggen en je staat voor je mening. Ook al vindt de opdrachtgever iets anders.

Jurriaan Nagelkerke over Cmotions

"Het uitdagende aan de functie van consultant bij Cmotions is dat je je kennis en kunde dagelijks toepast én aanscherpt in opdrachten bij verschillende partijen in diverse branches. Bij iedere opdracht is de vraagstelling, de data- en analyseomgeving en de organisatiepolitiek weer anders, dit maakt iedere opdracht uitdagend en zorgt ervoor dat je je blijft ontwikkelen als specialist en als adviseur."

Jurriaan Nagelkerke, Principal Consultant

Persoonlijke ontwikkeling is een must

Wij geloven in werken vanuit ieders talenten. Talenten typeren als het ware de persoonlijkheid. Persoonlijkheidskenmerken hebben een grote invloed op het gedrag van mensen en van hun ontwikkeling én ontwikkelingsmogelijkheden. Daarnaast hebben talenten invloed op je motivatie. Werkzaamheden die bij je persoonlijke behoeften, voorkeuren en talenten aansluiten, doe je vanzelf al beter.

Daarom selecteren, ontwikkelen en beoordelen wij dan ook gericht op het talent dat je al hebt, maar verder door wilt ontwikkelen. Daarbij hechten wij veel waarde aan persoonlijke aandacht en begeleiding. Naast praktische werkwijzers die je helpen bij het structureren en monitoren van je opdrachten, bieden wij een vaste mentor en trainingen aan zodat je je vakinhoudelijk en op het gebied van adviesvaardigheden verder kunt ontplooien.

Talentontwikkeling

Cmotions is heeft in 2018 het keurmerk Nationaal Onderzoek Talentontwikkeling ontvangen. Daarnaast zijn wij ook TMA gecertificeerd en maken we gebruik van de TMA Talentanalyse.

Werken bij Cmotions

Wat betekent werken bij Cmotions verder

Werken bij Cmotions betekent dat je voor uiteenlopende opdrachtgevers werkzaamheden zult uitvoeren. Hierbij houden wij rekening met type opdrachtgever, type opdracht, locatie van de opdracht en jouw persoonlijke voorkeuren en situatie.

Wat bieden wij jou

Goede en marktconforme arbeidsvoorwaarden beschouwen wij als een basis hygiëne van een werkgever. Wat wij bovenal bieden is een omgeving waarin je kunt leren en ontwikkelen, met het maken van fouten dat daarbij hoort. Je hebt de vrijheid om naar eigen inzicht te werken en je kunt beroep doen op al je andere collega’s voor de nodige ondersteuning of reflectie.

Bekijk onze vacatures >

Heb je vragen? Neem contact met ons op

  Ik meld mij aan voor de nieuwsbrief van Cmotions en geef hierbij toestemming voor deze inschrijving.

  Kom je bij ons op de koffie?

  Mocht je je afvragen of Cmotions voor jou een goede omgeving is, neem dan contact met ons op. We nemen graag de tijd om met je te sparren over jouw ontwikkeling.

   

   

  Contact

  Wil je meer weten over dit onderwerp? Neem dan contact op met Dexter van der Swaluw via onderstaande contactgegevens.

  Dexter van der Swaluw, Recruiter

  +31 6 82 06 27 82

  d.van.der.swaluw@cmotions.nl

  Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

  Mis nooit meer iets op het gebied van advanced analytics, data science en de toepassing daarvan binnen organisaties!