Onze organisatie

Over Cmotions

Onze organisatie bestaat uit zo’n 75 gedreven professionals die allemaal werkzaam zijn op het snijvlak van advanced analytics, data science en de toepassing daarvan binnen organisaties. Het is onze overtuiging dat een multidisciplinaire visie en aanpak leiden tot optimale resultaten.

Mensen, organisaties, markten. Allemaal zijn ze in beweging en continu aan verandering onderhevig. Belangrijk is deze bewegingen te volgen, te verklaren en zo mogelijk te voorspellen. Wij nemen deze ‘Client motions’ als basis voor het vaststellen van een gedragen richting voor verdere ontwikkeling van een organisatie.

Wij hebben een open en transparante cultuur waarin we de kwaliteiten van onze consultants optimaal tot hun recht laten komen. We zijn bovendien nuchter, pragmatisch en gedreven en houden van een hands-on aanpak.

Lees meer over werken bij Cmotions.

 

A The Digital Neighborhood Company

Sinds april 2019 zijn wij onderdeel van The Digital Neighborhood. The Digital Neighborhood is een van de grotere internationale Nederlandse data, business applicaties, managed hosting- en cloudbedrijven. Met onze bedrijven zijn wij in staat om oplossingen te bieden voor alle business uitdagingen op het gebied van digitalisering en digitale innovaties.

 

Heb je vragen? Neem contact met ons op!

    Ik meld mij aan voor de nieuwsbrief van Cmotions en geef hierbij toestemming voor deze inschrijving.

    Contact

    Wil je meer weten over dit onderwerp? Neem dan contact op met Kees Groenewoud via onderstaande contactgegevens.

    Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

    Mis nooit meer iets op het gebied van advanced analytics, data science en de toepassing daarvan binnen organisaties!