Data strategie

Verbinden doel en data

Verbinden doel en data

We ontwikkelen op basis van het target to data model van Cmotions een gedeeld inzicht op de doelen van banken en de relatie met de invloeden en drivers daarvan.

Met het maken van de slag naar de middelen, zoals inzichten en relevante data helpen we om data doelgericht in te zetten om uiteindelijke de juiste beslissingen te nemen.

Besturen van data

Besturen van data

Als we de kracht van data willen verzilveren moeten we grip hebben op de kwaliteit en de toepasbaarheid van deze data.

Door het inrichten van de juiste data governance structuur helpen we om hierin de juiste stappen te nemen en de kracht van data verder te ontwikkelen en te borgen in de organisatie.

Sturen met data

Sturen met data

Als we data en doel hebben verbonden en de kwaliteit en continuïteit hebben geborgd kan je daadwerkelijk gaan sturen met data.

Daarmee bieden we de uitdaging rondom het gebrek aan inzicht en grip het hoofd en helpen we om betere beslissingen te maken voor ontwikkeling van het bedrijf en beheersing van risico’s.

Banken overzicht

Publicaties

It’s the model, stupid!

26 juli 2017

Op donderdag 15 juni 2017 was Cmotions aanwezig op Het Grootste Kennisfestival van Nederland. We blikken terug... lees meer

Hoe apps, digitaal vertrouwen en samenwerking blockchain tot een disruptor maken

8 juni 2017

Woensdag 7 juni 2017 vond op de thuisbasis van Rockstart aan de Herengracht in Amsterdam de 49e editie van Bitcoin... lees meer

Toon meer publicaties

Contact

Wil je meer weten over dit onderwerp? Neem dan contact op met Peter Reddering of Tino Faulhaber via onderstaande contactgegevens.

Peter Reddering, Principal Consultant

+31 6 50 60 50 01

p.reddering@cmotions.nl

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Mis nooit meer iets op het gebied van advanced analytics, data science en de toepassing daarvan binnen organisaties!