Channel strategie

Analyse & benchmark

Analyse & benchmark

Hoe ziet het speelveld er uit?

We voeren een analyse uit op de huidige status van de kanalen en hun samenhang. We kijken daarbij naar de interne organisatie, processen en systemen en de performance van de verschillende kanalen.

We toetsen de huidige situatie en zetten deze af tegen de belangrijkste concurrentie in uw domein en de ontwikkelingen in uw klantenbase zodat we weten waar de strategie zich op moet richten.

Strategie & roadmap

Strategie & roadmap

Welke wedstrijd wil ik spelen?

Op basis van analyse van de huidige situatie, toetsing aan interne doelen en externe ontwikkelingen komen we tot een optimaal samenspel en inrichting van kanalen. Rekening houdende met klantwensen en gericht op optimale klantbeleving en kosten efficiëntie. Inspelend op de veranderingen in het selfservice en distributie landschap in de bancaire sector.

We stellen een strategie op en vertalen deze naar het “doen” in een praktische roadmap.

Organisatie & sturing

Organisatie & sturing

De winnende wedstrijd spelen?

Succes van een strategie begint bij het juiste team. Dat is daarmee ook de eerste stap in de uitvoering van de strategie. Het ontwerpen en inrichten van de organisatie.

Daarnaast borgen we voortgang door heldere doelen te stellen en deze vast te leggen en te monitoren in een samenhangend besturingsmodel met bijbehorende dashboards.

Banken overzicht

Publicaties

It’s the model, stupid!

26 juli 2017

Op donderdag 15 juni 2017 was Cmotions aanwezig op Het Grootste Kennisfestival van Nederland. We blikken terug... lees meer

Hoe apps, digitaal vertrouwen en samenwerking blockchain tot een disruptor maken

8 juni 2017

Woensdag 7 juni 2017 vond op de thuisbasis van Rockstart aan de Herengracht in Amsterdam de 49e editie van Bitcoin... lees meer

Toon meer publicaties

Contact

Wil je meer weten over dit onderwerp? Neem dan contact op met Peter Reddering of Tino Faulhaber via onderstaande contactgegevens.

Peter Reddering, Principal Consultant

+31 6 50 60 50 01

p.reddering@cmotions.nl

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Mis nooit meer iets op het gebied van advanced analytics, data science en de toepassing daarvan binnen organisaties!