Business model development

Finance op<br>zijn kop

Finance op
zijn kop

Onder invloed van technologische en maatschappelijke invloeden wordt de financiële wereld op zijn kop gezet. Denk aan blockchain technologie, de opkomst van fintech bedrijven met nieuwe proposities, PSD2 die banken dwingt om zich open te stellen en initiatieven die gericht zijn op crowd funding.

Al deze ontwikkelingen vragen om het voortdurend toetsen van strategie en voortgang en het ontwikkelen van nieuwe business modellen.

Analyse en scenario planning

Analyse en scenario planning

We helpen banken in het ontdekken van de kracht of de risico’s het huidige business model. Op basis van analyse van klant en klantwaarde maken we inzichtelijk wat de potentie is van de huidige financiële dienstverlening.

Met behulp van scenario planning zorgen we voor grip op veranderende omstandigheden. Door invloeden te kwantificeren en modelmatig door te rekenen kunnen betere beslissingen worden genomen.

Business model<br>en -case

Business model
en -case

Op basis van analyse worden nieuwe business modellen en bedieningsconcepten opgebouwd. De impact en potentie wordt inzichtelijk gemaakt in een business case die gebruikt wordt om de juiste focus en prioriteit aan te brengen.

Door onze jarenlange ervaring binnen en buiten de branche helpen we om met een frisse blik nieuwe wegen te verkennen en in te slaan.

Banken overzicht

Publicaties

Natural Language Processing gebruiken bij het bouwen van voorspelmodellen met R

26 november 2020

Het ontdekken van het voorspellende potentieel van tekst met behulp van topic modeling, word embedding, transfer... lees meer

Meetup – schaalbaar data analytics toepassen: 5 juni 2020

2 juni 2020

Op vrijdag 5 juni 2020 hosten we een extra – online – editie van onze Meetup.... lees meer

Toon meer publicaties

Contact

Wil je meer weten over dit onderwerp? Neem dan contact op met Peter Reddering via onderstaande contactgegevens.

Peter Reddering, Principal Consultant

+31 6 50 60 50 01

p.reddering@cmotions.nl

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Mis nooit meer iets op het gebied van advanced analytics, data science en de toepassing daarvan binnen organisaties!