Hoe werkt de APK?

We beginnen met een online APK check waarin we aan de hand van 10 vragen nagaan of veranderingen binnen of buiten jouw organisatie mogelijk een risico vormen voor de bruikbaarheid van het voorspelmodel. Binnen 5 minuten weet je waar je aan toe bent.

We testen op de volgende 4 domeinen:

 

Bij domein Organisatie kijken we naar verandering van productaanbod en campagne behorend bij het model. Het domein Data gaat over verandering in bestaande bronnen en eventueel nieuwe ontsloten data. Voor Wereld zoomen we in op concurrenten, maar ook op wetgeving. En onder domein Tijd vragen we naar monitoring en gebruik van het model over de tijd.

De scores per domein vormen gezamenlijk een eindscore. Wanneer de online APK check een verhoogd of hoog risico uitwijst, adviseren we een uitgebreide scan om het risico zelf nader te onderzoeken. Hiervoor hebben we stappenplan ontwikkeld, wat we zullen toesturen per mail. Mocht je zelf niet de kennis of tijd hebben om het stappenplan uit te voeren, dan kunnen we dit ook voor je doen. De uitkomsten en eventuele vervolgstappen bespreken we dan met elkaar in een expertsessie.

Overzicht APK voor je voorspelmodel:

 

 

Doe de online check >

 

Contact

Wil je meer weten over dit onderwerp? Neem dan contact op met Jurriaan Nagelkerke via onderstaande contactgegevens.

Jurriaan Nagelkerke, Principal Consultant

+31 6 29 62 00 11

j.nagelkerke@cmotions.nl

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Mis nooit meer iets op het gebied van advanced analytics, data science en de toepassing daarvan binnen organisaties!